Zwembad Efteling: Een Dagje Waterpret in het Magische Pretpark

De Efteling is een van de meest populaire pretparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park staat bekend om zijn sprookjesachtige attracties, spannende achtbanen en betoverende shows. Maar wist je dat de Efteling ook een fantastisch zwembad heeft? Het zwembad van de Efteling is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van een dagje waterpret in het magische pretpark.

Zwembad efteling

Faciliteiten van het Zwembad Efteling

Het zwembad van de Efteling is gelegen in het Efteling Hotel en is toegankelijk voor hotelgasten en dagbezoekers. Het zwembad heeft een oppervlakte van 200 vierkante meter en biedt verschillende faciliteiten voor jong en oud. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste faciliteiten:

  • Een groot zwembad met een diepte van 1,40 meter
  • Een peuterbadje voor de kleintjes
  • Een bubbelbad om heerlijk te ontspannen
  • Een glijbaan van 12 meter lang
  • Een sauna en stoombad voor de volwassenen
  • Een zonneterras met ligbedden en parasols

Met deze faciliteiten is het zwembad van de Efteling een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van een dagje waterpret. Of je nu wilt zwemmen, glijden, bubbelen of zonnebaden, het zwembad heeft voor ieder wat wils.

Openingstijden en Prijzen

Het zwembad van de Efteling is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 22:00 uur. Hotelgasten hebben gratis toegang tot het zwembad, terwijl dagbezoekers een toeslag van €7,50 per persoon moeten betalen. Deze toeslag is inclusief gebruik van het zwembad, sauna en stoombad.

Als je van plan bent om het zwembad te bezoeken, is het verstandig om vooraf te reserveren. Het zwembad heeft namelijk een beperkte capaciteit en kan snel volgeboekt zijn, vooral tijdens drukke periodes zoals schoolvakanties en feestdagen.

Combineer het Zwembad met een Dagje Efteling

Als je een dagje Efteling plant, is het zeker de moeite waard om het zwembad te bezoeken. Het zwembad biedt namelijk een geweldige manier om te ontspannen en af te koelen na een dag vol avontuur in het pretpark. Bovendien kun je met een dagbezoek aan het zwembad ook gebruik maken van de sauna en stoombad, wat een perfecte manier is om je spieren te ontspannen na een dag vol attracties en achtbanen.

Als je van plan bent om het zwembad te combineren met een dagje Efteling, kun je het beste een arrangement boeken. Hiermee krijg je toegang tot het pretpark en het zwembad, en kun je ook nog eens overnachten in het Efteling Hotel. Zo kun je optimaal genieten van alles wat de Efteling te bieden heeft.

Conclusie

Het zwembad van de Efteling is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van een dagje waterpret in het magische pretpark. Met verschillende faciliteiten voor jong en oud, is er voor ieder wat wils. Of je nu wilt zwemmen, glijden, bubbelen of zonnebaden, het zwembad biedt alles wat je nodig hebt voor een dag vol plezier en ontspanning. Dus plan je volgende dagje Efteling en vergeet niet om het zwembad te bezoeken!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Zijn alle attracties open in de Efteling?.

Plaats een reactie