Zomeravonden Efteling 2021: Een magische ervaring

De zomeravonden in de Efteling zijn altijd al een bijzondere ervaring geweest. Maar dit jaar, in 2021, is het nog specialer. Na een lange periode van sluiting vanwege de pandemie, is de Efteling weer open en klaar om bezoekers te verwelkomen. En wat is er nu mooier dan de Efteling te bezoeken tijdens de zomeravonden? In dit artikel lees je alles over de zomeravonden in de Efteling in 2021.

Zomeravonden efteling 2021

Wat zijn de zomeravonden in de Efteling?

De zomeravonden in de Efteling zijn avonden waarop het park langer geopend is dan normaal. Tijdens deze avonden kun je genieten van de attracties, shows en entertainment in een magische sfeer. De Efteling is dan namelijk prachtig verlicht en er hangt een bijzondere sfeer. De zomeravonden zijn een unieke ervaring die je niet wilt missen.

Wanneer zijn de zomeravonden in de Efteling?

Dit jaar zijn de zomeravonden in de Efteling van 10 juli tot en met 22 augustus. Het park is dan geopend tot 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 23.00 uur. Tijdens deze avonden kun je dus extra lang genieten van alles wat de Efteling te bieden heeft.

Wat kun je verwachten tijdens de zomeravonden in de Efteling?

Tijdens de zomeravonden in de Efteling kun je genieten van verschillende attracties, shows en entertainment. Hieronder hebben we een aantal hoogtepunten voor je op een rijtje gezet:

1. Aquanura

Aquanura is een spectaculaire watershow die plaatsvindt op het water bij de Vonderplas. Tijdens de show worden fonteinen, licht en muziek gecombineerd tot een indrukwekkend geheel. Tijdens de zomeravonden in de Efteling wordt Aquanura extra vaak opgevoerd, dus dit is een uitgelezen kans om deze show te zien.

2. Raveleijn

Raveleijn is een spannende show waarin ridders te paard strijden tegen een boze tovenaar. Tijdens de zomeravonden in de Efteling wordt Raveleijn extra vaak opgevoerd, dus dit is een uitgelezen kans om deze show te zien.

3. Symbolica

Symbolica is een betoverend paleis waarin je een magische reis maakt door verschillende kamers. Tijdens de zomeravonden in de Efteling kun je extra lang genieten van deze attractie.

4. De Python

De Python is een van de bekendste achtbanen van de Efteling. Tijdens de zomeravonden in de Efteling kun je extra lang genieten van deze attractie.

5. Efteling-attracties in het donker

Tijdens de zomeravonden in de Efteling zijn de attracties prachtig verlicht. Dit zorgt voor een bijzondere sfeer en maakt de attracties nog magischer dan ze al zijn. Een aantal attracties die extra mooi zijn in het donker zijn de Droomvlucht, Fata Morgana en Baron 1898.

Praktische informatie

Wil je de zomeravonden in de Efteling bezoeken? Hieronder hebben we nog wat praktische informatie voor je op een rijtje gezet:

Openingstijden

De zomeravonden in de Efteling zijn van 10 juli tot en met 22 augustus. Het park is dan geopend tot 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 23.00 uur.

Tickets

Wil je de zomeravonden in de Efteling bezoeken? Dan heb je een ticket nodig. Tickets zijn te koop via de website van de Efteling. Het is aan te raden om je ticket van tevoren te kopen, zodat je zeker bent van een plekje.

Coronamaatregelen

Vanwege de pandemie zijn er nog steeds coronamaatregelen van kracht in de Efteling. Zo moet je bijvoorbeeld een mondkapje dragen in de overdekte attracties en in de wachtrijen. Ook is het verplicht om vooraf een tijdslot te reserveren voor een aantal attracties. Op de website van de Efteling kun je alle coronamaatregelen vinden.

Conclusie

De zomeravonden in de Efteling zijn een unieke ervaring die je niet wilt missen. Tijdens deze avonden kun je genieten van de attracties, shows en entertainment in een magische sfeer. Dit jaar, in 2021, is het extra bijzonder omdat de Efteling na een lange periode van sluiting weer open is. Wil je de zomeravonden in de Efteling bezoeken? Zorg dan dat je een ticket hebt en houd rekening met de coronamaatregelen. Wij wensen je alvast veel plezier!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Weer Efteling 14 dagen: Wat kun je verwachten?.

Plaats een reactie