Winter Efteling Unox: Een magische winterse ervaring

De Winter Efteling is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij het pretpark in Kaatsheuvel wordt omgetoverd tot een winterwonderland. Dit jaar wordt het evenement mede mogelijk gemaakt door Unox, wat zorgt voor een extra feestelijk tintje. In dit artikel lees je alles over de Winter Efteling Unox en waarom je dit evenement niet mag missen.

Winter efteling unox

Wat is de Winter Efteling Unox?

De Winter Efteling Unox is een evenement dat plaatsvindt in de wintermaanden in de Efteling. Het pretpark wordt omgetoverd tot een sprookjesachtig winterwonderland, waarbij je kunt genieten van winterse attracties, shows en lekkernijen. Dit jaar wordt het evenement mede mogelijk gemaakt door Unox, wat zorgt voor extra gezelligheid en warmte.

Wat kun je verwachten?

De Winter Efteling Unox biedt een scala aan winterse activiteiten en attracties. Zo kun je schaatsen op de ijsbaan, glijden van de sneeuwglijbaan en genieten van de vele winterse decoraties. Daarnaast zijn er verschillende shows te zien, zoals de ijsshow en de sprookjesmusical. Ook kun je genieten van winterse lekkernijen, zoals warme chocolademelk en erwtensoep van Unox.

Enkele hoogtepunten van de Winter Efteling Unox zijn:

  • De ijsbaan: Schaatsen op de ijsbaan is een populaire activiteit tijdens de Winter Efteling Unox. De ijsbaan is omringd door winterse decoraties en er is altijd gezellige muziek op de achtergrond.
  • De sneeuwglijbaan: Glijden van de sneeuwglijbaan is een leuke activiteit voor jong en oud. De glijbaan is gemaakt van echt sneeuw en zorgt voor een echte winterse ervaring.
  • De ijsshow: De ijsshow is een spectaculaire show waarbij professionele schaatsers de mooiste kunsten laten zien op het ijs. De show is geschikt voor jong en oud en zorgt voor een magische ervaring.
  • De sprookjesmusical: De sprookjesmusical is een leuke show voor kinderen waarbij bekende sprookjesfiguren tot leven komen. De show is interactief en zorgt voor veel plezier.
  • Winterse lekkernijen: Tijdens de Winter Efteling Unox kun je genieten van winterse lekkernijen, zoals warme chocolademelk en erwtensoep van Unox. Deze lekkernijen zorgen voor extra warmte en gezelligheid tijdens je bezoek aan de Winter Efteling.

Waarom mag je de Winter Efteling Unox niet missen?

De Winter Efteling Unox is een unieke ervaring die je niet mag missen. Het pretpark wordt omgetoverd tot een magisch winterwonderland, waarbij je kunt genieten van winterse activiteiten en attracties. Daarnaast zorgt Unox voor extra gezelligheid en warmte met hun winterse lekkernijen. Hieronder lees je waarom je de Winter Efteling Unox niet mag missen:

  • Unieke winterse ervaring: De Winter Efteling Unox biedt een unieke winterse ervaring die je nergens anders kunt beleven. Het pretpark wordt omgetoverd tot een sprookjesachtig winterwonderland, waarbij je kunt genieten van winterse activiteiten en attracties.
  • Gezelligheid en warmte: Unox zorgt voor extra gezelligheid en warmte tijdens de Winter Efteling Unox. Met hun winterse lekkernijen, zoals warme chocolademelk en erwtensoep, kun je even opwarmen en genieten van de winterse sfeer.
  • Leuk voor jong en oud: De Winter Efteling Unox is leuk voor jong en oud. Er zijn verschillende activiteiten en attracties voor alle leeftijden, waardoor het een leuk uitje is voor het hele gezin.
  • Sfeervolle decoraties: Tijdens de Winter Efteling Unox zijn er veel sfeervolle winterse decoraties te zien. Het pretpark wordt omgetoverd tot een magisch winterwonderland, waarbij je je even in een andere wereld waant.
  • Shows en entertainment: Naast de winterse activiteiten en attracties zijn er ook verschillende shows en entertainment te zien tijdens de Winter Efteling Unox. Zo kun je genieten van de ijsshow en de sprookjesmusical.

Praktische informatie

De Winter Efteling Unox vindt plaats van 13 november 2021 tot en met 30 januari 2022. Het pretpark is tijdens deze periode dagelijks geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur. Op enkele dagen is het pretpark langer geopend, zoals tijdens de kerstvakantie.

De entree voor de Winter Efteling Unox bedraagt € 45,- per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen beschikbaar, zoals een overnachting in een van de Efteling-hotels.

Let op: vanwege de coronamaatregelen is het verplicht om vooraf online een ticket te kopen voor de Winter Efteling Unox. Daarnaast gelden er tijdens het evenement speciale coronamaatregelen, zoals het dragen van een mondkapje in overdekte ruimtes.

Conclusie

De Winter Efteling Unox is een magische winterse ervaring die je niet mag missen. Het pretpark wordt omgetoverd tot een sprookjesachtig winterwonderland, waarbij je kunt genieten van winterse activiteiten, attracties en lekkernijen. Unox zorgt voor extra gezelligheid en warmte met hun winterse lekkernijen. De Winter Efteling Unox is leuk voor jong en oud en biedt een unieke winterse ervaring die je nergens anders kunt beleven. Zorg dat je erbij bent en geniet van de magie van de Winter Efteling Unox!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Wanneer gaat de Efteling weer open?.

Plaats een reactie