Winter Efteling Openingstijden 2021

De Winter Efteling is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij het pretpark in Kaatsheuvel wordt omgetoverd tot een sprookjesachtige winterwereld. Dit jaar zal de Winter Efteling plaatsvinden van 13 november 2021 tot en met 30 januari 2022. In dit artikel lees je alles over de openingstijden van de Winter Efteling in 2021.

Winter efteling openingstijden 2021

Openingstijden Winter Efteling 2021

De Winter Efteling is geopend op verschillende dagen en tijden. Hieronder vind je een overzicht van de openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 11:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 11:00 – 19:00 uur
  • 24 december: 11:00 – 18:00 uur
  • 25 en 26 december: 11:00 – 20:00 uur
  • 31 december: 11:00 – 18:00 uur
  • 1 januari: 12:00 – 20:00 uur

Let op: de openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens speciale evenementen. Check daarom altijd de website van de Efteling voor de meest actuele openingstijden.

Wat is er te doen tijdens de Winter Efteling?

Tijdens de Winter Efteling is het pretpark omgetoverd tot een sprookjesachtige winterwereld. Er zijn verschillende attracties geopend, zoals de achtbaan Baron 1898, de Droomvlucht en de Python. Daarnaast zijn er speciale winterattracties, zoals de IJspaleis schaatsbaan en de langste glijbaan van Europa: de Ice Slide.

Ook zijn er verschillende winterse shows te zien, zoals de Raveleijn show en de Winter Efteling Sprookjesmusical. Daarnaast zijn er verschillende winterse lekkernijen verkrijgbaar, zoals warme chocolademelk, glühwein en oliebollen.

Tickets voor de Winter Efteling

Wil je de Winter Efteling bezoeken? Dan heb je een ticket nodig. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de Efteling of aan de kassa van het pretpark. De prijs van een ticket varieert tussen de € 38,- en € 45,-, afhankelijk van de dag waarop je het pretpark bezoekt.

Daarnaast zijn er ook speciale arrangementen verkrijgbaar, zoals een overnachting in een Efteling-hotel inclusief toegang tot het pretpark. Ook zijn er speciale arrangementen voor groepen en scholen.

Coronamaatregelen tijdens de Winter Efteling

Vanwege de coronapandemie zijn er tijdens de Winter Efteling verschillende maatregelen van kracht. Zo is het verplicht om een mondkapje te dragen in de overdekte attracties en overdekte wachtrijen. Daarnaast is het pretpark alleen toegankelijk met een geldig coronatoegangsbewijs, zoals een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag.

Verder zijn er verschillende hygiënemaatregelen van kracht, zoals het regelmatig schoonmaken van de attracties en het beschikbaar stellen van desinfectiemiddelen.

Conclusie

De Winter Efteling is een sprookjesachtig evenement dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Tijdens de Winter Efteling is het pretpark omgetoverd tot een winterse wereld vol attracties, shows en lekkernijen. De openingstijden van de Winter Efteling variëren per dag en zijn afhankelijk van feestdagen en speciale evenementen. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de Efteling of aan de kassa van het pretpark. Vanwege de coronapandemie zijn er tijdens de Winter Efteling verschillende maatregelen van kracht, zoals het dragen van een mondkapje en het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Last Minute: Geniet van een Magisch Avontuur.

Plaats een reactie