Winter Efteling Datum: Geniet van de Magie van de Winter in de Efteling

De Winter Efteling is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij het pretpark in Kaatsheuvel wordt omgetoverd tot een sprookjesachtige winterwereld. Tijdens de Winter Efteling kun je genieten van winterse attracties, betoverende shows en gezellige winterse lekkernijen. De Winter Efteling Datum voor 2021 is van 13 november 2021 tot en met 30 januari 2022.

Winter efteling datum

Winterse Attracties

Tijdens de Winter Efteling zijn er verschillende attracties die in winterse sferen zijn gehuld. Zo kun je bijvoorbeeld een ritje maken in de Bobbaan, die tijdens de Winter Efteling is omgetoverd tot de Bob. Deze achtbaan is versierd met duizenden lampjes en sneeuw en zorgt voor een unieke winterse ervaring. Ook de attractie Symbolica is tijdens de Winter Efteling extra bijzonder. Deze overdekte attractie is versierd met winterse decoraties en zorgt voor een magische rit door het paleis van koning Pardulfus.

Daarnaast zijn er ook speciale winterse attracties te vinden in de Winter Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld schaatsen op de ijsbaan, een ritje maken in de arrenslee of een wandeling maken door het Sprookjesbos dat is omgetoverd tot een winterwonderland.

Betoverende Shows

Tijdens de Winter Efteling zijn er verschillende shows te zien die passen bij de winterse sfeer. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de ijsshow Raveleijn, waarbij ridders te paard strijden tegen de kwade heks. Deze show wordt opgevoerd op een ijsbaan en zorgt voor een spectaculaire ervaring. Ook de Aquanura watershow is tijdens de Winter Efteling extra bijzonder. Deze show wordt opgevoerd met duizenden lichtjes en fonteinen en zorgt voor een betoverend schouwspel.

Gezellige Winterse Lekkernijen

Tijdens de Winter Efteling kun je genieten van verschillende winterse lekkernijen. Zo kun je bijvoorbeeld warme chocolademelk drinken bij de Vreugdevuren, waarbij je kunt opwarmen bij de vuurkorven. Ook zijn er verschillende kraampjes te vinden waar je kunt genieten van winterse lekkernijen zoals oliebollen, poffertjes en glühwein. Daarnaast kun je ook terecht bij de verschillende restaurants in de Efteling voor een winterse maaltijd.

Praktische Informatie

De Winter Efteling Datum voor 2021 is van 13 november 2021 tot en met 30 januari 2022. Tijdens de Winter Efteling is het pretpark geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdagen en tijdens de kerstvakantie is het pretpark geopend tot 20:00 uur. De entreeprijs voor de Winter Efteling is gelijk aan de reguliere entreeprijs. Het is aan te raden om vooraf online tickets te kopen, zodat je niet in de rij hoeft te staan bij de kassa.

Daarnaast is het belangrijk om warme kleding te dragen tijdens de Winter Efteling. Het kan namelijk behoorlijk koud zijn in het pretpark, vooral ’s avonds. Ook is het handig om goede schoenen te dragen, aangezien het pretpark in de winter vaak glad kan zijn door sneeuw en ijs.

Conclusie

De Winter Efteling Datum voor 2021 is van 13 november 2021 tot en met 30 januari 2022. Tijdens de Winter Efteling kun je genieten van winterse attracties, betoverende shows en gezellige winterse lekkernijen. Het is een unieke ervaring om de Efteling in de winter te bezoeken en de magie van de winter te beleven. Zorg wel dat je warme kleding draagt en goede schoenen, zodat je optimaal kunt genieten van de Winter Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling attracties: een magische wereld vol avontuur.

Plaats een reactie