Winter Efteling 2021 2022 Datum

De Winter Efteling is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij het pretpark in Kaatsheuvel wordt omgetoverd tot een sprookjesachtige winterwereld. Dit jaar vindt de Winter Efteling plaats van 13 november 2021 tot en met 30 januari 2022. Tijdens deze periode kunnen bezoekers genieten van winterse attracties, betoverende shows en gezellige winterse sferen.

Winter efteling 2021 2022 datum

Attracties

Tijdens de Winter Efteling zijn er verschillende attracties geopend die passen bij het winterse thema. Zo kun je bijvoorbeeld een ritje maken in de Bobbaan, waarbij je door een besneeuwd landschap raast. Ook de Droomvlucht is tijdens de Winter Efteling geopend en is extra sfeervol aangekleed met winterse decoraties. Daarnaast zijn er ook speciale winterse attracties, zoals de IJspaleis glijbaan en de langlaufbaan. Voor de kleintjes is er de Kinder Winter Wonderland, waar ze kunnen spelen in de sneeuw en kunnen genieten van winterse activiteiten.

Shows

Tijdens de Winter Efteling zijn er verschillende shows te zien die passen bij het winterse thema. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de spectaculaire ijsshow ‘Raveleijn on Ice’, waarbij de ridders van Raveleijn op schaatsen strijden tegen de boze heks. Ook is er de sprookjesachtige show ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’, waarbij de bekende sprookjesfiguren tot leven komen. Daarnaast zijn er ook verschillende straattheateracts te zien, zoals de Winterse Acrobaten en de Sneeuwkoningin.

Sfeer

Tijdens de Winter Efteling is het pretpark extra sfeervol aangekleed met winterse decoraties, verlichting en vuurkorven. Overal in het park zijn er gezellige plekjes waar je kunt opwarmen met een warme chocomel of glühwein. Ook zijn er verschillende winterse lekkernijen te verkrijgen, zoals oliebollen, poffertjes en warme wafels. Daarnaast zijn er verschillende winterse activiteiten te doen, zoals schaatsen op de ijsbaan, langlaufen en sneeuwballen gooien.

Praktische informatie

De Winter Efteling is geopend van 13 november 2021 tot en met 30 januari 2022. Tijdens deze periode is het pretpark dagelijks geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdagen en tijdens de kerstvakantie is het pretpark geopend tot 20:00 uur. De entreeprijs voor de Winter Efteling bedraagt € 45,- per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang. Het is mogelijk om online tickets te bestellen via de website van de Efteling.

Conclusie

De Winter Efteling is een magisch evenement waarbij het pretpark wordt omgetoverd tot een sprookjesachtige winterwereld. Tijdens de Winter Efteling kun je genieten van winterse attracties, betoverende shows en gezellige winterse sferen. Het pretpark is extra sfeervol aangekleed met winterse decoraties, verlichting en vuurkorven. Daarnaast zijn er verschillende winterse lekkernijen te verkrijgen en zijn er verschillende winterse activiteiten te doen. De Winter Efteling is een absolute aanrader voor jong en oud!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Waar is de Efteling?.

Plaats een reactie