Weekend Efteling Huisje: Een Magisch Verblijf

De Efteling is een van de meest populaire attractieparken in Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park biedt een scala aan attracties en shows voor jong en oud, waardoor het een ideale bestemming is voor een weekendje weg. Maar wat als je niet alleen een dagje naar de Efteling wilt, maar ook wilt genieten van een magisch verblijf in een weekend Efteling huisje? In dit artikel lees je alles over de mogelijkheden en voordelen van een weekend Efteling huisje.

Weekend efteling huisje

Wat is een Weekend Efteling Huisje?

Een weekend Efteling huisje is een accommodatie die zich bevindt op het vakantiepark Efteling Bosrijk of Efteling Loonsche Land. Deze vakantieparken zijn eigendom van de Efteling en bieden een unieke ervaring voor bezoekers die willen genieten van een magisch verblijf in de buurt van het attractiepark. De huisjes zijn volledig ingericht en bieden alle comfort en gemakken die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf.

Voordelen van een Weekend Efteling Huisje

Een weekend Efteling huisje biedt tal van voordelen ten opzichte van andere accommodaties in de buurt van het attractiepark. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Magische sfeer: Een weekend Efteling huisje is volledig ingericht in de stijl van de Efteling, waardoor je je direct in een magische wereld waant. De huisjes zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een unieke sfeer die je nergens anders zult vinden.
 • Comfort en gemak: De huisjes zijn volledig ingericht en bieden alle comfort en gemakken die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Zo beschikken de huisjes over een keuken, badkamer, slaapkamer(s) en een woonkamer met televisie en wifi.
 • Privacy: Een weekend Efteling huisje biedt meer privacy dan andere accommodaties in de buurt van het attractiepark. Je hebt je eigen huisje met eigen voorzieningen, waardoor je niet afhankelijk bent van andere gasten of het personeel van het hotel.
 • Gratis toegang tot de Efteling: Als je verblijft in een weekend Efteling huisje, krijg je gratis toegang tot het attractiepark tijdens je verblijf. Dit betekent dat je onbeperkt kunt genieten van alle attracties en shows die het park te bieden heeft.
 • Extra voordelen: Als gast van Efteling Bosrijk of Efteling Loonsche Land profiteer je van extra voordelen, zoals vroegboekkorting, gratis parkeren en korting op souvenirs en restaurants in het attractiepark.

Soorten Weekend Efteling Huisjes

Er zijn verschillende soorten weekend Efteling huisjes beschikbaar op Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. Hieronder hebben we de belangrijkste soorten voor je op een rijtje gezet:

 • Boshuys: Een Boshuys is een vrijstaande woning met een eigen tuin en terras. De woning is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer en 3 slaapkamers.
 • Boomhut: Een Boomhut is een unieke accommodatie die zich bevindt op Efteling Loonsche Land. De Boomhut is geschikt voor maximaal 4 personen en biedt een prachtig uitzicht over het natuurgebied. De Boomhut beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer en 2 slaapkamers.
 • Waterlelie: Een Waterlelie is een vrijstaande woning met een eigen terras aan het water. De woning is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer en 3 slaapkamers.
 • Duinpan: Een Duinpan is een vrijstaande woning met een eigen terras en uitzicht over de duinen. De woning is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer en 3 slaapkamers.

Activiteiten in de Omgeving

Naast een bezoek aan de Efteling zijn er nog tal van andere activiteiten te doen in de omgeving van het attractiepark. Hieronder hebben we een aantal leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet:

 • Natuurgebied Loonse en Drunense Duinen: Dit natuurgebied ligt op slechts enkele kilometers afstand van de Efteling en biedt prachtige wandel- en fietsroutes door de duinen.
 • Safaripark Beekse Bergen: Dit dierenpark ligt op ongeveer 30 minuten rijden van de Efteling en biedt een unieke safari-ervaring waarbij je oog in oog komt te staan met wilde dieren.
 • Steden als Tilburg en Den Bosch: Deze steden liggen op korte afstand van de Efteling en bieden tal van bezienswaardigheden, winkels en restaurants.
 • De Efteling Golfbaan: Deze 18-holes golfbaan ligt op het vakantiepark Efteling Loonsche Land en biedt een prachtige omgeving om te golfen.

Conclusie

Een weekend Efteling huisje biedt een unieke ervaring voor bezoekers die willen genieten van een magisch verblijf in de buurt van het attractiepark. De huisjes zijn volledig ingericht en bieden alle comfort en gemakken die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Daarnaast profiteer je als gast van extra voordelen, zoals gratis toegang tot de Efteling en korting op souvenirs en restaurants in het park. Met tal van activiteiten in de omgeving is een weekend Efteling huisje de ideale bestemming voor een magisch verblijf in Nederland.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Rolstoel: Geniet van de Efteling zonder beperkingen.

Plaats een reactie