Wat kost entree Efteling?

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Maar wat kost het eigenlijk om de Efteling te bezoeken? In dit artikel zetten we alle kosten voor je op een rijtje.

Wat kost entree efteling

Entreetickets

De kosten voor een entreeticket voor de Efteling zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dag van de week en het seizoen. Over het algemeen geldt dat een ticket duurder is in het hoogseizoen en goedkoper in het laagseizoen. Ook zijn er verschillende soorten tickets beschikbaar, zoals een regulier ticket, een ticket voor kinderen en een ticket voor senioren.

Een regulier ticket voor de Efteling kost op dit moment €45,- per persoon. Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud geldt een gereduceerd tarief van €41,- per persoon. Senioren vanaf 60 jaar oud betalen €42,- per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar oud mogen gratis naar binnen.

Als je van plan bent om meerdere dagen naar de Efteling te gaan, is het voordeliger om een meerdaags ticket te kopen. Een 2-daags ticket kost €90,- per persoon, een 3-daags ticket kost €135,- per persoon en een 4-daags ticket kost €170,- per persoon.

Abonnementen

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park en krijg je korting op eten, drinken en souvenirs. Ook kun je gebruik maken van speciale acties en evenementen.

Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, afhankelijk van je wensen en budget. Een standaard abonnement kost €199,- per jaar en geeft onbeperkt toegang tot de Efteling. Met een abonnement kun je ook gratis parkeren bij het park.

Als je ook toegang wilt tot andere attractieparken en dierentuinen in Nederland en Europa, kun je kiezen voor een abonnement met meer voordelen. Zo kun je met een abonnement met meer voordelen ook gratis naar andere parken, zoals de Beekse Bergen en Plopsaland. Dit abonnement kost €275,- per jaar.

Parkeren

Als je met de auto naar de Efteling gaat, moet je ook rekening houden met parkeerkosten. Het park beschikt over verschillende parkeerterreinen, waar je tegen betaling kunt parkeren. De kosten voor parkeren zijn afhankelijk van het seizoen en de dag van de week.

Op dit moment kost parkeren bij de Efteling €12,- per auto per dag. Als je een abonnement hebt, kun je een parkeerabonnement afsluiten voor €35,- per jaar. Hiermee kun je onbeperkt parkeren bij het park.

Overnachten

Als je meerdere dagen naar de Efteling gaat, kan het handig zijn om te overnachten in de buurt van het park. De Efteling beschikt over verschillende accommodaties, zoals vakantiepark Bosrijk en het Efteling Hotel. Ook zijn er verschillende hotels en campings in de buurt van het park.

De kosten voor overnachten zijn afhankelijk van het type accommodatie en het seizoen. Een overnachting in het Efteling Hotel kost bijvoorbeeld tussen de €150,- en €300,- per nacht, afhankelijk van het type kamer en het seizoen. Een overnachting in vakantiepark Bosrijk kost tussen de €200,- en €500,- per nacht, afhankelijk van het type accommodatie en het seizoen.

Conclusie

De kosten voor een bezoek aan de Efteling zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dag van de week, het seizoen en het type ticket dat je koopt. Een regulier ticket kost op dit moment €45,- per persoon, maar er zijn ook gereduceerde tarieven beschikbaar voor kinderen en senioren. Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Ook moet je rekening houden met parkeerkosten en eventuele kosten voor overnachten in de buurt van het park.Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Abonnement Voordeel.

Plaats een reactie