Wat kost een Efteling abonnement?

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Voor de echte fans is een abonnement op de Efteling dan ook een interessante optie. Maar wat kost zo’n abonnement eigenlijk? In dit artikel zetten we alle kosten op een rijtje.

Wat kost een efteling abonnement

Soorten abonnementen

De Efteling biedt verschillende soorten abonnementen aan. Zo is er het standaard abonnement, het abonnement met parkeren en het abonnement met extra voordelen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende abonnementen en de bijbehorende kosten.

Standaard abonnement

Met een standaard abonnement heb je onbeperkt toegang tot de Efteling gedurende het hele jaar. Daarnaast krijg je 5% korting op eten en drinken in het park en 10% korting op souvenirs. De kosten voor een standaard abonnement zijn als volgt:

  • Volwassenen (vanaf 13 jaar): € 199,-
  • Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 189,-
  • Kinderen (0 t/m 3 jaar): gratis

Abonnement met parkeren

Met een abonnement met parkeren heb je dezelfde voordelen als met een standaard abonnement, maar kun je daarnaast ook gratis parkeren bij de Efteling. Dit kan aardig wat geld besparen, zeker als je regelmatig naar het park gaat. De kosten voor een abonnement met parkeren zijn als volgt:

  • Volwassenen (vanaf 13 jaar): € 269,-
  • Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 259,-
  • Kinderen (0 t/m 3 jaar): gratis

Abonnement met extra voordelen

Met een abonnement met extra voordelen heb je dezelfde voordelen als met een abonnement met parkeren, maar krijg je daarnaast ook nog een aantal extra’s. Zo krijg je bijvoorbeeld 4 gratis tickets voor de Winter Efteling en kun je gebruik maken van de exclusieve abonnementhoudersingang. De kosten voor een abonnement met extra voordelen zijn als volgt:

  • Volwassenen (vanaf 13 jaar): € 359,-
  • Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 349,-
  • Kinderen (0 t/m 3 jaar): gratis

Andere kosten

Naast de kosten voor het abonnement zelf zijn er nog een aantal andere kosten waar je rekening mee moet houden als je een abonnement op de Efteling neemt. Zo betaal je bijvoorbeeld € 0,50 administratiekosten per abonnement en € 10,- borg voor de abonnementspas. Daarnaast zijn er nog een aantal optionele kosten, zoals het bijbestellen van een abonnementspas (€ 5,-) en het bijbestellen van een parkeerabonnement (€ 50,-).

Conclusie

Een abonnement op de Efteling kan een interessante optie zijn als je regelmatig naar het park gaat. De kosten voor een abonnement variëren van € 199,- tot € 359,-, afhankelijk van het type abonnement dat je kiest. Daarnaast zijn er nog een aantal andere kosten waar je rekening mee moet houden. Het is dus belangrijk om goed te kijken welk abonnement het beste bij jou past en wat de totale kosten zullen zijn.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling mag uitbreiden.

Plaats een reactie