Wanneer gaat de Efteling weer open?

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park is echter al geruime tijd gesloten vanwege de coronapandemie. Veel mensen vragen zich dan ook af: wanneer gaat de Efteling weer open?

Wanneer gaat efteling weer open

De huidige situatie

Op dit moment is de Efteling nog gesloten vanwege de coronamaatregelen. Het park heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan het implementeren van diverse maatregelen om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen. Zo zijn er looproutes aangelegd, zijn er extra hygiënemaatregelen genomen en is er een maximum aantal bezoekers per dag ingesteld.

De Efteling heeft aangegeven dat het park klaar is om weer open te gaan zodra de overheid groen licht geeft. Het park heeft hierbij aangegeven dat het zich volledig zal houden aan de geldende coronamaatregelen en dat de veiligheid van bezoekers en medewerkers altijd voorop zal staan.

Wanneer gaat de Efteling weer open?

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de Efteling weer open zal gaan. Het kabinet heeft aangegeven dat attractieparken mogelijk vanaf 11 mei weer open mogen, maar dit is nog niet definitief bevestigd. De Efteling heeft aangegeven dat het park er klaar voor is om weer open te gaan zodra dit mogelijk is.

De Efteling zal naar verwachting wel werken met een reserveringssysteem, waarbij bezoekers vooraf een ticket moeten kopen en een tijdslot moeten reserveren. Op deze manier kan het park het aantal bezoekers reguleren en de veiligheid waarborgen.

Wat kun je verwachten als de Efteling weer open gaat?

Als de Efteling weer open gaat, kun je een aantal veranderingen verwachten ten opzichte van voorgaande jaren. Zo zal het park werken met een reserveringssysteem en zal er een maximum aantal bezoekers per dag worden ingesteld. Ook zullen er extra hygiënemaatregelen van kracht zijn en zullen er looproutes worden aangelegd om de drukte te spreiden.

Daarnaast zullen sommige attracties mogelijk gesloten blijven vanwege de coronamaatregelen. Het is nog niet bekend welke attracties dit zullen zijn, maar de Efteling zal hierover communiceren zodra er meer bekend is.

Conclusie

De Efteling is op dit moment nog gesloten vanwege de coronamaatregelen, maar het park is er klaar voor om weer open te gaan zodra dit mogelijk is. Het is nog niet bekend wanneer dit precies zal zijn, maar het kabinet heeft aangegeven dat attractieparken mogelijk vanaf 11 mei weer open mogen. Als de Efteling weer open gaat, kun je een aantal veranderingen verwachten ten opzichte van voorgaande jaren, zoals een reserveringssysteem en extra hygiënemaatregelen. Het park zal er echter alles aan doen om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen en ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke dag kunt beleven.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Bungalowpark Efteling: Een magisch verblijf in de buurt van het pretpark.

Plaats een reactie