Wanneer begint Winter Efteling?

De Winter Efteling is een jaarlijks terugkerend evenement waar veel mensen naar uitkijken. Het park wordt omgetoverd tot een winterwonderland met duizenden lichtjes, kerstbomen en winterse attracties. Maar wanneer begint Winter Efteling eigenlijk?

Wanneer begint winter efteling

Startdatum Winter Efteling

De Winter Efteling begint elk jaar in november en loopt door tot en met januari. De exacte startdatum verschilt echter per jaar. Zo begon de Winter Efteling in 2019 op 11 november en in 2020 op 14 november. Het is dus belangrijk om de website van de Efteling in de gaten te houden voor de exacte startdatum van de Winter Efteling.

Winterse attracties

Tijdens de Winter Efteling zijn er verschillende winterse attracties te vinden in het park. Zo kun je bijvoorbeeld schaatsen op de ijsbaan, een ritje maken in de arrenslee of genieten van een winterse show. Ook zijn er speciale winterse lekkernijen verkrijgbaar, zoals warme chocolademelk en oliebollen.

Daarnaast zijn er ook attracties die het hele jaar door geopend zijn, maar tijdens de Winter Efteling een winterse make-over krijgen. Zo wordt de Python omgetoverd tot de Vuurproef en verandert de Bobbaan in de Bob.

Openingstijden Winter Efteling

De openingstijden van de Winter Efteling zijn anders dan die van de reguliere Efteling. Het park is tijdens de Winter Efteling geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur. Op sommige dagen, zoals tijdens de kerstvakantie, zijn de openingstijden langer. Het is daarom verstandig om de website van de Efteling te raadplegen voor de actuele openingstijden.

Winter Efteling tickets

Wil je de Winter Efteling bezoeken? Dan heb je een ticket nodig. De prijs van een ticket voor de Winter Efteling is gelijk aan die van een regulier ticket. Het is echter wel mogelijk om korting te krijgen op je ticket. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale acties voor abonnementhouders en kun je online tickets kopen met korting.

Daarnaast is het ook mogelijk om een overnachting te boeken in een van de Efteling hotels. Hierbij zit vaak ook een ticket voor de Winter Efteling inbegrepen. Zo kun je optimaal genieten van het winterse sprookjespark.

Conclusie

De Winter Efteling is een magisch evenement waar veel mensen naar uitkijken. Het park wordt omgetoverd tot een winterwonderland met winterse attracties, lekkernijen en duizenden lichtjes. De exacte startdatum van de Winter Efteling verschilt per jaar, maar ligt altijd in november. Het is daarom belangrijk om de website van de Efteling in de gaten te houden voor de actuele startdatum en openingstijden. Wil je de Winter Efteling bezoeken? Dan heb je een ticket nodig, maar er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op je ticket. Een overnachting in een van de Efteling hotels is ook een aanrader voor een optimale winterse beleving.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Vakantiepark: Een Magische Verblijfservaring.

Plaats een reactie