Wanneer begint de Winter Efteling?

De Winter Efteling is een jaarlijks terugkerend evenement in het attractiepark de Efteling. Tijdens de wintermaanden wordt het park omgetoverd tot een sprookjesachtige winterwereld met tal van winterse attracties en activiteiten. Maar wanneer begint de Winter Efteling eigenlijk?

Wanneer begint de winter efteling

Startdatum Winter Efteling

De Winter Efteling begint elk jaar op een andere datum. In 2021 begint de Winter Efteling op vrijdag 13 november en duurt tot en met zondag 31 januari 2022. Het attractiepark is tijdens deze periode dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Winterse sfeer in de Efteling

Tijdens de Winter Efteling wordt het park omgetoverd tot een sprookjesachtige winterwereld. Overal zijn lichtjes, kerstbomen en winterse decoraties te vinden. De attracties zijn aangepast aan het winterse thema en er zijn tal van extra activiteiten te beleven.

Winterse attracties

Tijdens de Winter Efteling zijn er tal van winterse attracties te beleven. Zo kun je schaatsen op de ijsbaan, glijden van de sneeuwglijbaan en een ritje maken in de arrenslee. Ook zijn er speciale winterse shows te zien, zoals de ijsshow en de sprookjesmusical. Daarnaast zijn er tal van winterse lekkernijen te proeven, zoals warme chocolademelk, glühwein en oliebollen.

Extra activiteiten

Naast de winterse attracties zijn er tijdens de Winter Efteling ook tal van extra activiteiten te beleven. Zo kun je een bezoek brengen aan het Winterse Wonderbos, waar je kunt knutselen en spelletjes kunt spelen. Ook kun je een ritje maken in de stoomtrein, die tijdens de wintermaanden is omgetoverd tot de Polar Express. Daarnaast zijn er tal van winterse optredens te zien, zoals de Winter Efteling Parade en de Lichtjesavonden.

Praktische informatie

Wil je een bezoek brengen aan de Winter Efteling? Houd dan rekening met de volgende praktische informatie:

  • De Winter Efteling is geopend van vrijdag 13 november 2021 tot en met zondag 31 januari 2022.
  • Het attractiepark is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur.
  • Je kunt tickets voor de Winter Efteling online bestellen of ter plaatse kopen.
  • Houd rekening met de geldende coronamaatregelen, zoals het dragen van een mondkapje in de binnenruimtes.
  • Er zijn tal van winterse lekkernijen te proeven, zoals warme chocolademelk, glühwein en oliebollen.

Conclusie

De Winter Efteling is een jaarlijks terugkerend evenement in het attractiepark de Efteling. Tijdens de wintermaanden wordt het park omgetoverd tot een sprookjesachtige winterwereld met tal van winterse attracties en activiteiten. De Winter Efteling begint elk jaar op een andere datum en duurt ongeveer twee maanden. Wil je een bezoek brengen aan de Winter Efteling? Houd dan rekening met de geldende coronamaatregelen en geniet van de winterse sfeer in het park!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Slogan Efteling: De kracht van een goede slogan.

Plaats een reactie