Veepee Efteling: De voordelen van een abonnement op de Efteling via Veepee

Als je een fan bent van de Efteling, dan is het zeker de moeite waard om een abonnement te overwegen. Met een abonnement kun je namelijk onbeperkt genieten van alle attracties, shows en evenementen in het park. Bovendien krijg je als abonnementhouder ook nog eens leuke extra’s, zoals korting op eten en drinken en merchandise. Maar wist je dat je ook via Veepee een abonnement op de Efteling kunt afsluiten? In dit artikel lees je alles over Veepee Efteling en de voordelen van een abonnement via deze website.

Veepee efteling

Wat is Veepee?

Veepee is een online platform waarop je exclusieve aanbiedingen kunt vinden van bekende merken en retailers. Het bedrijf is actief in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk en Spanje. Op de website van Veepee kun je dagelijks nieuwe aanbiedingen vinden op het gebied van mode, beauty, reizen, wonen en nog veel meer. De kortingen kunnen oplopen tot wel 70% en zijn slechts tijdelijk beschikbaar. Het is dus zaak om er snel bij te zijn als je een interessante aanbieding ziet.

Wat is Veepee Efteling?

Veepee Efteling is een samenwerking tussen Veepee en de Efteling. Via de website van Veepee kun je een abonnement op de Efteling afsluiten met een flinke korting. Normaal gesproken kost een abonnement op de Efteling €199,- per jaar, maar via Veepee kun je het abonnement afsluiten voor slechts €159,- per jaar. Dat is een korting van maar liefst €40,-!

De voordelen van een abonnement op de Efteling

Een abonnement op de Efteling biedt verschillende voordelen. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Onbeperkt toegang tot de Efteling
  • Gratis parkeren bij de Efteling
  • Korting op eten en drinken in het park
  • Korting op merchandise in de souvenirwinkels
  • Gratis toegang tot andere attractieparken in binnen- en buitenland
  • Exclusieve evenementen voor abonnementhouders

Met een abonnement op de Efteling kun je dus onbeperkt genieten van alle attracties en shows in het park. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over parkeerkosten, want die zijn bij de prijs inbegrepen. Ook kun je profiteren van korting op eten, drinken en merchandise in het park. Daarnaast krijg je als abonnementhouder gratis toegang tot andere attractieparken in binnen- en buitenland, zoals Phantasialand en Bobbejaanland. Tot slot worden er regelmatig exclusieve evenementen georganiseerd voor abonnementhouders, zoals een speciale avondopenstelling of een meet & greet met de Efteling-figuren.

Hoe werkt Veepee Efteling?

Als je een abonnement op de Efteling via Veepee wilt afsluiten, dan moet je eerst een account aanmaken op de website van Veepee. Vervolgens kun je op de pagina van Veepee Efteling het abonnement bestellen. Je betaalt dan direct het gereduceerde tarief van €159,- voor een jaarabonnement op de Efteling. Na betaling ontvang je een bevestiging van je bestelling en kun je je abonnement ophalen bij de Efteling. Vergeet niet om je bevestiging en legitimatiebewijs mee te nemen naar het park.

Conclusie

Als je een fan bent van de Efteling en regelmatig het park bezoekt, dan is een abonnement zeker de moeite waard. Met een abonnement kun je onbeperkt genieten van alle attracties, shows en evenementen in het park. Bovendien krijg je als abonnementhouder leuke extra’s, zoals korting op eten en drinken en merchandise. Via Veepee kun je nu ook nog eens profiteren van een flinke korting op het abonnement. Voor slechts €159,- per jaar kun je onbeperkt genieten van de Efteling. Dat is een koopje als je bedenkt dat een dagticket al snel €45,- kost. Dus waar wacht je nog op? Sluit nu je abonnement af via Veepee en geniet het hele jaar door van de magie van de Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Ik ga golfen in de Efteling.

Plaats een reactie