Vakantieparken omgeving Efteling: de ideale uitvalsbasis voor een magisch verblijf

De Efteling is al jarenlang een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekken miljoenen bezoekers naar Kaatsheuvel om te genieten van de sprookjesachtige attracties en shows. Maar wist je dat de omgeving van de Efteling ook veel te bieden heeft op het gebied van vakantieparken? In dit artikel nemen we je mee langs de leukste vakantieparken in de omgeving van de Efteling.

Vakantieparken omgeving efteling

1. Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Het Vakantiepark Efteling Loonsche Land is een van de meest bijzondere vakantieparken in de omgeving van de Efteling. Het park is namelijk gelegen midden in de natuur, op loopafstand van het attractiepark. Het vakantiepark heeft een duurzaam karakter en is gebouwd met respect voor de natuur. Zo zijn de huisjes gebouwd van natuurlijke materialen en zijn er verschillende wandelroutes uitgestippeld door het omliggende natuurgebied.

Op het vakantiepark zijn verschillende accommodaties te vinden, van knusse hutten tot luxe suites. Ook zijn er verschillende restaurants en bars waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Het vakantiepark heeft daarnaast een eigen zwembad en sauna, waar je heerlijk kunt ontspannen na een dagje Efteling.

2. Vakantiepark Droomgaard

Het Vakantiepark Droomgaard is gelegen op slechts 10 minuten rijden van de Efteling. Het park heeft een ruim aanbod aan accommodaties, van comfortabele bungalows tot luxe villa’s. Ook zijn er verschillende faciliteiten op het park, zoals een zwembad, speeltuin en sportvelden.

Op het vakantiepark zijn verschillende restaurants en bars te vinden, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook is er een supermarkt aanwezig, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Het vakantiepark is daarnaast een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving, met attracties als de Beekse Bergen en de Efteling op korte afstand.

3. Vakantiepark Bosrijk

Het Vakantiepark Bosrijk is gelegen op loopafstand van de Efteling en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een magisch verblijf. Het park heeft een ruim aanbod aan accommodaties, van knusse huisjes tot luxe appartementen. Ook zijn er verschillende faciliteiten op het park, zoals een zwembad, speeltuin en sportvelden.

Op het vakantiepark zijn verschillende restaurants en bars te vinden, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook is er een supermarkt aanwezig, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Het vakantiepark is daarnaast gelegen in een prachtige groene omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

4. Vakantiepark Beekse Bergen

Het Vakantiepark Beekse Bergen is gelegen op slechts 20 minuten rijden van de Efteling en is daarmee een ideale uitvalsbasis voor een dagje attractiepark. Het park is gelegen in een prachtige groene omgeving, aan het water van het Victoriameer.

Op het vakantiepark zijn verschillende accommodaties te vinden, van knusse huisjes tot luxe lodges. Ook zijn er verschillende faciliteiten op het park, zoals een zwembad, speeltuin en sportvelden. Het vakantiepark heeft daarnaast een eigen safaripark, waar je oog in oog kunt staan met wilde dieren als leeuwen, olifanten en giraffen.

5. Vakantiepark De Katjeskelder

Het Vakantiepark De Katjeskelder is gelegen op slechts 30 minuten rijden van de Efteling en is daarmee een ideale uitvalsbasis voor een dagje attractiepark. Het park is gelegen in een prachtige groene omgeving, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen.

Op het vakantiepark zijn verschillende accommodaties te vinden, van knusse huisjes tot luxe villa’s. Ook zijn er verschillende faciliteiten op het park, zoals een zwembad, speeltuin en sportvelden. Het vakantiepark heeft daarnaast een eigen animatieteam, dat zorgt voor leuke activiteiten voor jong en oud.

Conclusie

De omgeving van de Efteling heeft veel te bieden op het gebied van vakantieparken. Of je nu op zoek bent naar een duurzaam vakantiepark midden in de natuur of een park met een ruim aanbod aan faciliteiten, er is voor ieder wat wils. Een verblijf op een vakantiepark in de omgeving van de Efteling is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een magisch verblijf in Kaatsheuvel.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Radio Frequentie: De Technologie Achter De Magie.

Plaats een reactie