Unox Winter Efteling 2021: Een Magische Winterse Beleving

De Unox Winter Efteling 2021 is weer van start gegaan en belooft een magische winterse beleving te worden voor jong en oud. Het evenement vindt plaats van 13 november 2021 tot en met 30 januari 2022 en biedt tal van winterse attracties, shows en lekkernijen. De Efteling is omgetoverd tot een sprookjesachtig winterwonderland waar je je even in een andere wereld waant.

Unox winter efteling 2021

Attracties

Tijdens de Unox Winter Efteling 2021 zijn er tal van winterse attracties te vinden in het park. Zo kun je bijvoorbeeld een ritje maken in de spectaculaire achtbaan Baron 1898, die tijdens de wintermaanden extra magisch is door de sneeuw en de verlichting. Ook de Droomvlucht, de Fata Morgana en de Python zijn geopend tijdens de wintermaanden.

Daarnaast zijn er speciale winterse attracties te vinden, zoals de IJspaleis schaatsbaan, waar je kunt schaatsen tussen de sprookjesfiguren. Ook kun je een ritje maken in de arrenslee, die je door het winterse landschap voert. Voor de kleintjes is er de Kinder Winter Wonderland, waar ze kunnen spelen in de sneeuw en kunnen genieten van winterse activiteiten.

Shows

Tijdens de Unox Winter Efteling 2021 zijn er ook tal van shows te bewonderen in het park. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de spectaculaire Raveleijn show, waarin ridders te paard strijden tegen het kwaad. Ook is er de Winter Efteling Sprookjesmusical, waarin bekende sprookjesfiguren tot leven komen op het podium.

Daarnaast zijn er ook speciale winterse shows te zien, zoals de IJzige IJsprinses show, waarin de IJsprinses en haar vrienden een magische show opvoeren op het ijs. Ook kun je genieten van de Winterse Illusieshow, waarin de illusionist je meeneemt in een winterse droomwereld.

Lekkernijen

Tijdens de Unox Winter Efteling 2021 kun je ook genieten van tal van winterse lekkernijen. Zo kun je bijvoorbeeld smullen van warme chocolademelk met slagroom, glühwein, oliebollen en andere winterse lekkernijen. Ook zijn er speciale winterse gerechten te vinden in de restaurants van het park, zoals stamppot, erwtensoep en stoofpotjes.

Praktische informatie

De Unox Winter Efteling 2021 vindt plaats van 13 november 2021 tot en met 30 januari 2022. Het park is geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur, met uitzondering van enkele dagen waarop het park langer geopend is. De entreeprijs voor de winterse Efteling bedraagt € 42,- per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Wil je de drukte vermijden? Dan kun je het beste op een doordeweekse dag gaan, buiten de schoolvakanties om. Ook kun je het beste vroeg in de ochtend of later op de dag gaan, wanneer het wat rustiger is in het park.

Conclusie

De Unox Winter Efteling 2021 belooft een magische winterse beleving te worden voor jong en oud. Met tal van winterse attracties, shows en lekkernijen is er voor ieder wat wils. Of je nu wilt schaatsen tussen de sprookjesfiguren, wilt genieten van een spectaculaire show of wilt smullen van winterse lekkernijen, het kan allemaal tijdens de Unox Winter Efteling 2021. Een bezoek aan de Efteling tijdens de wintermaanden is dan ook zeker een aanrader voor iedereen die van sprookjesachtige winterse taferelen houdt.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Huisjes Efteling: Een Magisch Verblijf in het Sprookjesbos.

Plaats een reactie