Tickets Winter Efteling: Alles wat je moet weten

De Winter Efteling is een magische plek waar je kunt genieten van de winterse sfeer en de vele attracties die het park te bieden heeft. Als je van plan bent om de Winter Efteling te bezoeken, is het belangrijk om op tijd je tickets te kopen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de tickets voor de Winter Efteling.

Tickets winter efteling

Wanneer is de Winter Efteling?

De Winter Efteling begint meestal in november en duurt tot en met januari. Tijdens deze periode is het park omgetoverd tot een winterwonderland met duizenden lichtjes, kerstbomen en winterse decoraties. Ook zijn er speciale winterse attracties en shows die alleen tijdens de Winter Efteling te zien zijn.

Welke tickets zijn er beschikbaar?

Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar voor de Winter Efteling. Hieronder vind je een overzicht:

 • Dagticket: Met een dagticket heb je toegang tot de Winter Efteling voor één dag. Dit ticket is geldig tijdens de reguliere openingstijden van het park.
 • Avondticket: Met een avondticket heb je toegang tot de Winter Efteling vanaf 18:00 uur. Dit ticket is alleen geldig tijdens de avondopenstellingen van het park.
 • Combiticket: Met een combiticket heb je toegang tot de Winter Efteling én het naastgelegen Efteling Hotel. Dit ticket is inclusief overnachting en ontbijt.
 • Arrangementen: Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar waarbij je bijvoorbeeld toegang tot de Winter Efteling combineert met een diner of een overnachting in een nabijgelegen hotel.

Hoe koop je tickets voor de Winter Efteling?

Je kunt tickets voor de Winter Efteling op verschillende manieren kopen. Hieronder vind je een overzicht:

 • Online: Via de website van de Efteling kun je eenvoudig tickets bestellen voor de Winter Efteling. Je kunt hierbij kiezen voor een dagticket, avondticket of combiticket.
 • Aan de kassa: Je kunt ook tickets kopen aan de kassa van de Winter Efteling. Houd er wel rekening mee dat het tijdens drukke dagen lang kan duren voordat je aan de beurt bent.
 • Reisorganisaties: Verschillende reisorganisaties bieden arrangementen aan waarbij je toegang tot de Winter Efteling combineert met bijvoorbeeld een hotelovernachting of een busreis.

Wat zijn de openingstijden van de Winter Efteling?

De openingstijden van de Winter Efteling kunnen per dag verschillen. Het park is over het algemeen geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur, maar tijdens de kerstvakantie zijn er ook avondopenstellingen. Het is daarom verstandig om vooraf de website van de Efteling te raadplegen voor de actuele openingstijden.

Wat zijn de kosten van tickets voor de Winter Efteling?

De kosten van tickets voor de Winter Efteling zijn afhankelijk van het type ticket dat je koopt. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen:

 • Dagticket: € 42,-
 • Avondticket: € 30,-
 • Combiticket: vanaf € 135,- per persoon
 • Arrangementen: vanaf € 99,- per persoon

Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van de datum waarop je de Winter Efteling bezoekt. Zo zijn de tickets tijdens de kerstvakantie duurder dan op een doordeweekse dag in november.

Waar moet je op letten bij het kopen van tickets voor de Winter Efteling?

Als je tickets koopt voor de Winter Efteling, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Hieronder vind je een aantal tips:

 • Koop je tickets op tijd: De Winter Efteling is een populaire attractie en het kan druk zijn tijdens de kerstvakantie. Koop daarom je tickets op tijd om teleurstellingen te voorkomen.
 • Vergelijk prijzen: De prijzen van tickets kunnen per aanbieder verschillen. Vergelijk daarom de prijzen voordat je tickets koopt.
 • Check de openingstijden: De openingstijden van de Winter Efteling kunnen per dag verschillen. Check daarom vooraf de website van de Efteling voor de actuele openingstijden.
 • Let op de geldigheid van je ticket: Zorg ervoor dat je ticket geldig is op de dag dat je de Winter Efteling wilt bezoeken.

Conclusie

De Winter Efteling is een magische plek waar je kunt genieten van de winterse sfeer en de vele attracties die het park te bieden heeft. Als je van plan bent om de Winter Efteling te bezoeken, is het belangrijk om op tijd je tickets te kopen. Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, zoals dagtickets, avondtickets en combitickets. Je kunt tickets kopen via de website van de Efteling, aan de kassa of via een reisorganisatie. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van het type ticket en de datum waarop je de Winter Efteling bezoekt. Door op tijd je tickets te kopen en goed op de geldigheid van je ticket te letten, kun je optimaal genieten van de Winter Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Avondticket Efteling: Geniet van de Magie van de Efteling na Zonsondergang.

Plaats een reactie