Telefoonnummer Efteling: Hoe bereik je de Efteling?

De Efteling is een van de populairste attractieparken in Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park biedt een breed scala aan attracties, shows en entertainment voor jong en oud. Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het handig om te weten hoe je het park kunt bereiken en hoe je contact kunt opnemen met de klantenservice. In dit artikel bespreken we het telefoonnummer van de Efteling en andere manieren om contact op te nemen met het park.

Telefoonnummer efteling

Hoe bereik je de Efteling?

De Efteling is gelegen in Kaatsheuvel, in de provincie Noord-Brabant. Het park is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets.

Met de auto

Als je met de auto naar de Efteling gaat, kun je het beste het adres Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel invoeren in je navigatiesysteem. Het park beschikt over ruime parkeergelegenheid, waar je tegen betaling kunt parkeren. Het tarief voor een dagkaart bedraagt €12,50.

Met het openbaar vervoer

De Efteling is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Tilburg kun je buslijn 136 nemen, die rechtstreeks naar de Efteling rijdt. De bus vertrekt ieder half uur en de reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten. Daarnaast kun je vanaf station ‘s-Hertogenbosch buslijn 300 nemen, die ook rechtstreeks naar de Efteling rijdt. De bus vertrekt ieder half uur en de reistijd bedraagt ongeveer 30 minuten.

Met de fiets

Als je in de buurt van de Efteling woont, kun je er ook voor kiezen om met de fiets te gaan. Het park beschikt over ruime fietsenstallingen, waar je je fiets gratis kunt parkeren.

Hoe neem je contact op met de Efteling?

Als je vragen hebt over de Efteling, kun je op verschillende manieren contact opnemen met het park. Hieronder bespreken we de verschillende contactmogelijkheden.

Telefoonnummer Efteling

Als je direct contact wilt opnemen met de Efteling, kun je het beste bellen naar het telefoonnummer van de klantenservice. Het telefoonnummer van de Efteling is 0416-537777. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Contactformulier

Als je liever een bericht stuurt via de website van de Efteling, kun je gebruik maken van het contactformulier. Op de website van de Efteling kun je het contactformulier vinden onder het kopje ‘Contact’. Hier kun je je vraag of opmerking achterlaten en je contactgegevens invullen. De klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Social media

De Efteling is actief op verschillende social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en Instagram. Als je een vraag hebt of een opmerking wilt plaatsen, kun je dit doen via een van deze kanalen. De klantenservice van de Efteling zal zo spoedig mogelijk reageren op je bericht.

Veelgestelde vragen

Op de website van de Efteling kun je ook terecht voor veelgestelde vragen. Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over het park, de attracties, de openingstijden en meer. Als je vraag hier niet tussen staat, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Conclusie

Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het handig om te weten hoe je het park kunt bereiken en hoe je contact kunt opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van de Efteling is 0416-537777 en de klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Daarnaast kun je ook gebruik maken van het contactformulier op de website van de Efteling, social media kanalen en de veelgestelde vragen. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het plannen van je bezoek aan de Efteling en het contact opnemen met de klantenservice.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Reserveren Efteling: Alles wat je moet weten.

Plaats een reactie