Spoordeelwinkel Efteling: Voordelig naar het pretpark

De Spoordeelwinkel Efteling is een samenwerking tussen de Nederlandse Spoorwegen (NS) en de Efteling. Het is een speciale actie waarbij je voordelig met de trein naar het pretpark kunt reizen en daarbij ook nog eens korting krijgt op de entree. In dit artikel lees je alles over de Spoordeelwinkel Efteling en hoe je hier gebruik van kunt maken.

Spoordeelwinkel efteling

Hoe werkt de Spoordeelwinkel Efteling?

De Spoordeelwinkel Efteling is een actie die regelmatig terugkomt. Via de website van de NS kun je een dagretour kopen naar station Tilburg of station ‘s-Hertogenbosch. Bij deze dagretour zit ook een toegangskaartje voor de Efteling inbegrepen. Je kunt zelf kiezen welk station je als vertrekpunt wilt gebruiken en je hebt de hele dag de tijd om te reizen en het pretpark te bezoeken.

De prijs van de Spoordeelwinkel Efteling verschilt per periode en dag. Het is daarom verstandig om de website van de NS in de gaten te houden voor de actuele prijzen en beschikbaarheid. Over het algemeen kun je rekenen op een flinke korting ten opzichte van de normale prijs van een treinkaartje en een entreekaartje voor de Efteling.

Hoe maak je gebruik van de Spoordeelwinkel Efteling?

Om gebruik te maken van de Spoordeelwinkel Efteling moet je een dagretour kopen via de website van de NS. Hierbij kun je kiezen voor station Tilburg of station ‘s-Hertogenbosch als vertrekpunt. Na het kopen van het dagretour ontvang je een e-ticket waarmee je kunt reizen. Dit e-ticket moet je uitprinten en meenemen op de dag van je reis.

Bij aankomst op station Tilburg of station ‘s-Hertogenbosch kun je meteen doorlopen naar de bus die je naar de Efteling brengt. Deze bus vertrekt vanaf het station en rijdt rechtstreeks naar het pretpark. Bij de ingang van de Efteling kun je het toegangskaartje dat bij het dagretour zit inbegrepen, laten scannen en kun je meteen het park in.

Let op: het is niet mogelijk om het dagretour te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties of kortingskaarten. Ook is het niet mogelijk om het dagretour te gebruiken op feestdagen en in het weekend.

Voordelen van de Spoordeelwinkel Efteling

De Spoordeelwinkel Efteling heeft verschillende voordelen. Zo kun je voordelig met de trein naar het pretpark reizen en hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Daarnaast hoef je niet in de rij te staan bij de kassa van de Efteling, omdat je al een toegangskaartje hebt. Hierdoor kun je meteen het park in en optimaal genieten van alle attracties en shows.

Daarnaast is het ook nog eens een duurzame manier van reizen. Door met de trein te reizen in plaats van met de auto, draag je bij aan een beter milieu. Bovendien kun je onderweg ontspannen en genieten van het uitzicht, terwijl je niet op het verkeer hoeft te letten.

Conclusie

De Spoordeelwinkel Efteling is een voordelige en duurzame manier om naar het pretpark te reizen. Door gebruik te maken van deze actie kun je flink besparen op de kosten van een treinkaartje en een entreekaartje voor de Efteling. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek en kun je meteen het park in zonder in de rij te staan bij de kassa. Houd wel rekening met de voorwaarden van de actie en check regelmatig de website van de NS voor de actuele prijzen en beschikbaarheid.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling kaartjes kopen.

Plaats een reactie