Sligro Efteling: Een unieke samenwerking tussen twee Nederlandse iconen

Sligro en de Efteling zijn twee bekende namen in Nederland. Sligro is een groothandel die zich richt op de horeca en de Efteling is het grootste attractiepark van Nederland. Sinds enkele jaren werken deze twee iconen samen en bieden ze gezamenlijk een unieke ervaring aan hun klanten. In dit artikel lees je alles over de samenwerking tussen Sligro en de Efteling.

Sligro efteling

De geschiedenis van Sligro en de Efteling

Sligro is opgericht in 1935 en begon als een kleine groothandel in groenten en fruit. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste groothandels van Nederland. Sligro richt zich voornamelijk op de horeca en levert aan restaurants, caf├ęs, hotels en andere horecagelegenheden.

De Efteling opende haar deuren in 1952 en is sindsdien uitgegroeid tot het grootste attractiepark van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. De Efteling staat bekend om haar sprookjesachtige attracties en haar gastvrijheid.

De samenwerking tussen Sligro en de Efteling

De samenwerking tussen Sligro en de Efteling begon in 2016. De Efteling was op zoek naar een nieuwe leverancier voor haar horeca en koos voor Sligro. Sligro levert sindsdien alle producten aan de horecagelegenheden in de Efteling, van voedsel tot servies en van dranken tot schoonmaakmiddelen.

Maar de samenwerking gaat verder dan alleen het leveren van producten. Sligro en de Efteling werken samen aan het ontwikkelen van nieuwe concepten en producten. Zo hebben ze samen een speciale Efteling-lijn ontwikkeld met producten die alleen verkrijgbaar zijn in de Efteling. Denk hierbij aan Efteling-bier, Efteling-wijn en Efteling-chocolade.

Ook werken Sligro en de Efteling samen aan duurzaamheid. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar het verminderen van voedselverspilling en het gebruik van duurzame verpakkingen. Daarnaast wordt er samengewerkt op het gebied van energiebesparing en het verminderen van CO2-uitstoot.

De voordelen van de samenwerking voor de klanten

De samenwerking tussen Sligro en de Efteling biedt verschillende voordelen voor de klanten. Zo kunnen de horecagelegenheden in de Efteling profiteren van de expertise van Sligro op het gebied van horeca. Sligro heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en kan de Efteling adviseren op het gebied van inkoop, menukaarten en logistiek.

Daarnaast kunnen de bezoekers van de Efteling genieten van de speciale Efteling-producten die alleen verkrijgbaar zijn in het park. Deze producten zijn uniek en dragen bij aan de beleving van de Efteling. Ook kunnen de bezoekers profiteren van de duurzame initiatieven die Sligro en de Efteling samen ondernemen.

De toekomst van de samenwerking tussen Sligro en de Efteling

De samenwerking tussen Sligro en de Efteling is nog relatief jong, maar heeft al veel mooie resultaten opgeleverd. Beide partijen zijn dan ook van plan om de samenwerking verder uit te breiden en te intensiveren.

Zo willen Sligro en de Efteling samenwerken aan het ontwikkelen van nieuwe concepten en producten. Ook willen ze samenwerken op het gebied van duurzaamheid en het verminderen van voedselverspilling.

Daarnaast willen Sligro en de Efteling de samenwerking ook uitbreiden naar andere gebieden. Zo zou Sligro bijvoorbeeld kunnen helpen bij het organiseren van evenementen in de Efteling en zou de Efteling haar expertise kunnen delen op het gebied van entertainment en beleving.

Conclusie

De samenwerking tussen Sligro en de Efteling is een unieke samenwerking tussen twee Nederlandse iconen. Door samen te werken kunnen ze hun klanten een unieke ervaring bieden en bijdragen aan duurzaamheid. De samenwerking is nog relatief jong, maar belooft veel goeds voor de toekomst.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Korting Efteling Kruidvat: Bespaar op je dagje uit!.

Plaats een reactie