Reserveringen Efteling: Alles wat je moet weten

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park biedt een breed scala aan attracties, shows en entertainment voor alle leeftijden. Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om te weten hoe je reserveringen kunt maken en wat de regels zijn. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over reserveringen Efteling.

Reserveringen efteling

Waarom moet je reserveren voor de Efteling?

Vanwege de COVID-19 pandemie heeft de Efteling nieuwe regels en richtlijnen geïmplementeerd om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen. Een van deze regels is dat alle bezoekers vooraf online een reservering moeten maken om toegang te krijgen tot het park. Dit is om ervoor te zorgen dat het park niet te druk wordt en dat er voldoende afstand kan worden gehouden tussen bezoekers.

Hoe maak je een reservering voor de Efteling?

Om een reservering te maken voor de Efteling, moet je naar de officiële website van het park gaan. Hier kun je een datum selecteren waarop je het park wilt bezoeken en het aantal personen aangeven. Vervolgens kun je een tijdslot kiezen waarin je het park wilt bezoeken. Het is belangrijk om te weten dat je alleen toegang hebt tot het park tijdens het door jou gekozen tijdslot. Als je te laat bent, kan het zijn dat je niet meer naar binnen mag.

Als je een abonnement hebt voor de Efteling, kun je ook een reservering maken via de Efteling-app. Hier kun je eenvoudig een datum en tijdslot selecteren en je reservering bevestigen.

Wat zijn de regels voor reserveringen bij de Efteling?

Als je een reservering maakt voor de Efteling, zijn er een aantal regels waar je je aan moet houden. Hieronder hebben we de belangrijkste regels op een rijtje gezet:

  • Je moet vooraf online een reservering maken om toegang te krijgen tot het park.
  • Je kunt alleen het park betreden tijdens het door jou gekozen tijdslot.
  • Als je te laat bent, kan het zijn dat je niet meer naar binnen mag.
  • Je moet een geldig toegangsbewijs hebben om het park te betreden.
  • Je moet een mondkapje dragen in bepaalde delen van het park, zoals in attracties en overdekte ruimtes.
  • Je moet 1,5 meter afstand houden van andere bezoekers en medewerkers.
  • Je moet regelmatig je handen wassen en desinfecteren.

Wat gebeurt er als je niet reserveert voor de Efteling?

Als je niet vooraf een reservering maakt voor de Efteling, kun je het park niet betreden. Dit geldt ook als je een abonnement hebt voor de Efteling. Zonder reservering heb je geen toegang tot het park, zelfs niet als het rustig is.

Kan je je reservering voor de Efteling annuleren?

Ja, het is mogelijk om je reservering voor de Efteling te annuleren. Dit kan via de officiële website van het park of via de Efteling-app. Als je je reservering annuleert, krijg je je geld terug. Het is belangrijk om te weten dat je alleen je reservering kunt annuleren als je dit minimaal 24 uur van tevoren doet.

Conclusie

Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om vooraf online een reservering te maken. Dit is een van de nieuwe regels die het park heeft geïmplementeerd vanwege de COVID-19 pandemie. Door een reservering te maken, kun je ervoor zorgen dat je toegang hebt tot het park en dat je veilig kunt genieten van alle attracties en entertainment. Vergeet niet om je aan de regels te houden en 1,5 meter afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we veilig en verantwoord kunnen genieten van de Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Kaatsheuvel: Een magische wereld vol avontuur.

Plaats een reactie