Prijs Winter Efteling: Wat Kost Een Dagje Uit?

De Winter Efteling is een magische plek waar jong en oud kunnen genieten van de winterse sfeer en de vele attracties. Maar wat kost een dagje uit naar de Winter Efteling eigenlijk? In dit artikel zetten we alle prijzen voor je op een rijtje.

Prijs winter efteling

Entreeprijzen Winter Efteling

De entreeprijzen voor de Winter Efteling zijn afhankelijk van de dag waarop je het park wilt bezoeken. Op drukke dagen, zoals in het weekend en tijdens de kerstvakantie, betaal je meer dan op rustige dagen. Hieronder vind je een overzicht van de entreeprijzen voor de Winter Efteling:

  • Regulier ticket: € 45,-
  • Online ticket: € 42,-
  • Avondticket (vanaf 18:00 uur): € 25,-
  • Winteravond Efteling (vanaf 17:00 uur): € 20,-
  • Winter Efteling arrangement (incl. overnachting): vanaf € 89,- per persoon

Let op: de prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en exclusief parkeerkosten.

Korting op Winter Efteling tickets

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op Winter Efteling tickets. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van kortingsacties van supermarkten, zoals Albert Heijn en Jumbo. Ook kun je via de website van de Efteling zelf korting krijgen op tickets als je ze online bestelt.

Daarnaast zijn er ook kortingswebsites waar je tickets met korting kunt kopen, zoals ActievandeDag en Groupon. Houd er wel rekening mee dat deze tickets vaak alleen geldig zijn op bepaalde dagen en dat er soms extra kosten bij komen, zoals administratiekosten.

Parkeerkosten Winter Efteling

Als je met de auto naar de Winter Efteling gaat, moet je rekening houden met parkeerkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het seizoen en de dag waarop je het park bezoekt. Hieronder vind je een overzicht van de parkeerkosten voor de Winter Efteling:

  • Regulier tarief: € 12,50
  • Online tarief: € 10,-
  • Abonnementhouders: gratis

Als je een Winter Efteling arrangement boekt, is het parkeren bij het hotel vaak gratis.

Overige kosten Winter Efteling

Naast de entreeprijzen en parkeerkosten zijn er nog andere kosten waar je rekening mee moet houden als je naar de Winter Efteling gaat. Zo zijn er bijvoorbeeld kosten voor eten en drinken, souvenirs en eventuele extra activiteiten, zoals schaatsen of een ritje in de arrenslee.

De prijzen voor eten en drinken in de Winter Efteling zijn vergelijkbaar met die in andere pretparken. Zo betaal je voor een frietje met een snack al snel € 8,- en voor een beker frisdrank € 3,-. Als je zelf eten en drinken meeneemt, kun je natuurlijk besparen op deze kosten.

De prijzen voor souvenirs in de Winter Efteling variëren sterk. Zo kun je al voor een paar euro een sleutelhanger of magneetje kopen, maar zijn er ook duurdere souvenirs, zoals knuffels en kleding. Houd er rekening mee dat de prijzen in de souvenirwinkels hoger liggen dan in reguliere winkels.

Als je extra activiteiten wilt doen in de Winter Efteling, zoals schaatsen of een ritje in de arrenslee, moet je hier vaak extra voor betalen. De prijzen voor deze activiteiten variëren per attractie en zijn te vinden op de website van de Efteling.

Conclusie

Een dagje uit naar de Winter Efteling is niet goedkoop, maar het is wel een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. De entreeprijzen voor de Winter Efteling variëren van € 20,- tot € 45,-, afhankelijk van de dag waarop je het park bezoekt. Daarnaast moet je rekening houden met parkeerkosten, kosten voor eten en drinken, souvenirs en eventuele extra activiteiten. Door gebruik te maken van kortingsacties en zelf eten en drinken mee te nemen, kun je besparen op deze kosten.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over De Efteling overnachten.

Plaats een reactie