Prijs Efteling Kaartje

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Een van de belangrijkste vragen die mensen hebben voordat ze naar de Efteling gaan, is de prijs van een kaartje. In dit artikel zullen we de verschillende prijzen van Efteling-kaartjes bespreken en enkele tips geven om geld te besparen op je bezoek aan de Efteling.

Prijs efteling kaartje

Standaard prijzen Efteling-kaartjes

De standaard prijs van een Efteling-kaartje varieert afhankelijk van de leeftijd van de bezoeker en de dag van de week waarop je het park bezoekt. Hieronder vind je een overzicht van de standaard prijzen van Efteling-kaartjes:

  • Kinderen tot en met 3 jaar: gratis
  • Kinderen van 4 tot en met 11 jaar: € 38,-
  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: € 42,-

Daarnaast zijn er ook speciale tarieven voor mensen met een beperking en groepen vanaf 20 personen. Deze tarieven zijn te vinden op de website van de Efteling.

Korting op Efteling-kaartjes

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op Efteling-kaartjes. Hieronder vind je enkele tips:

  • Koop je kaartjes online: Als je je kaartjes online koopt, krijg je € 2,- korting per kaartje. Daarnaast hoef je niet in de rij te staan bij de kassa en kun je direct het park in.
  • Koop je kaartjes via een actie: Regelmatig zijn er acties waarbij je korting kunt krijgen op Efteling-kaartjes. Zo zijn er bijvoorbeeld acties via supermarkten, waarbij je kunt sparen voor korting op Efteling-kaartjes.
  • Kom op een rustige dag: Als je op een rustige dag naar de Efteling gaat, kun je vaak korting krijgen op je kaartjes. Op rustige dagen zijn er namelijk minder bezoekers en wil de Efteling graag meer mensen naar het park trekken.
  • Koop een abonnement: Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement kun je onbeperkt naar de Efteling en krijg je korting op eten, drinken en souvenirs.

Extra kosten in de Efteling

Naast de prijs van het kaartje zijn er ook nog extra kosten waar je rekening mee moet houden als je naar de Efteling gaat. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

  • Parkeren: Als je met de auto naar de Efteling gaat, moet je betalen voor het parkeren. De kosten hiervoor zijn € 12,50 per dag.
  • Eten en drinken: In de Efteling zijn er verschillende restaurants en eetgelegenheden waar je kunt eten en drinken. De prijzen hiervan zijn vergelijkbaar met die van andere pretparken.
  • Souvenirs: In de Efteling zijn er verschillende winkels waar je souvenirs kunt kopen. De prijzen hiervan variëren afhankelijk van het product.

Conclusie

De prijs van een Efteling-kaartje varieert afhankelijk van de leeftijd van de bezoeker en de dag van de week waarop je het park bezoekt. Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op Efteling-kaartjes, zoals het kopen van kaartjes online of via een actie. Daarnaast zijn er ook nog extra kosten waar je rekening mee moet houden, zoals parkeerkosten en kosten voor eten, drinken en souvenirs. Door rekening te houden met deze kosten en gebruik te maken van kortingsacties, kun je geld besparen op je bezoek aan de Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling abonnement prijs: alles wat je moet weten.

Plaats een reactie