Postcodeloterij korting Efteling

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagje Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je entreekaartjes. Een van de meest populaire manieren is via de Postcodeloterij.

Postcodeloterij korting efteling

Wat is de Postcodeloterij?

De Postcodeloterij is een van de grootste loterijen van Nederland. De loterij is opgericht in 1989 en heeft inmiddels meer dan 3 miljoen deelnemers. De loterij werkt met postcodes als lotnummers, waardoor hele straten en buurten samen kunnen winnen. Naast geldprijzen worden er ook regelmatig andere prijzen uitgedeeld, zoals reizen, auto’s en dagjes uit.

Hoe werkt de Postcodeloterij korting op de Efteling?

Als deelnemer van de Postcodeloterij kun je regelmatig profiteren van kortingen op verschillende uitjes, waaronder de Efteling. De korting kan oplopen tot wel 25% per persoon. Om gebruik te maken van de korting moet je een speciale code invullen op de website van de Efteling. Deze code krijg je per e-mail toegestuurd als je meespeelt met de Postcodeloterij.

Let op: de korting is alleen geldig op reguliere entreekaartjes en niet op speciale evenementen of arrangementen. Daarnaast geldt de korting niet in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen.

Hoe krijg je de Postcodeloterij korting op de Efteling?

Om gebruik te maken van de Postcodeloterij korting op de Efteling moet je de volgende stappen volgen:

  1. Speel mee met de Postcodeloterij en zorg dat je e-mailadres bekend is bij de loterij.
  2. Wacht tot je een e-mail ontvangt met daarin de kortingscode voor de Efteling.
  3. Ga naar de website van de Efteling en selecteer het aantal entreekaartjes dat je wilt bestellen.
  4. Vul de kortingscode in bij het afrekenen en de korting wordt automatisch verrekend.
  5. Betaal de resterende kosten en ontvang je entreekaartjes per e-mail.

Andere manieren om korting te krijgen op de Efteling

Naast de Postcodeloterij zijn er nog andere manieren om korting te krijgen op je entreekaartjes voor de Efteling. Hieronder vind je een overzicht:

1. Online tickets

Als je je entreekaartjes online bestelt, krijg je vaak korting ten opzichte van de prijs aan de kassa. Daarnaast hoef je niet in de rij te staan bij de kassa, wat je tijd bespaart op de dag zelf.

2. Abonnement

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan een abonnement voordelig zijn. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park en krijg je korting op eten, drinken en souvenirs. Daarnaast krijg je korting op andere parken en evenementen, zoals de Winter Efteling en de musicals van Stage Entertainment.

3. Combinatietickets

Als je meerdere attractieparken wilt bezoeken, kan een combinatieticket voordelig zijn. Hiermee krijg je korting op de entreekaartjes van verschillende parken, waaronder de Efteling.

4. Acties via supermarkten en winkels

Soms kun je via supermarkten en winkels korting krijgen op je entreekaartjes voor de Efteling. Houd de folders en websites van deze winkels in de gaten voor actuele aanbiedingen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar korting op je entreekaartjes voor de Efteling, is de Postcodeloterij een goede optie. Als deelnemer van de loterij kun je regelmatig profiteren van kortingen op verschillende uitjes, waaronder de Efteling. Daarnaast zijn er nog andere manieren om korting te krijgen, zoals online tickets, een abonnement, combinatietickets en acties via supermarkten en winkels. Door goed te vergelijken en op tijd te boeken, kun je flink besparen op je dagje Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Nieuw Efteling Hotel: Een Magisch Verblijf in het Sprookjesachtige Park.

Plaats een reactie