Parkeerkaart Efteling ANWB

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Een van de belangrijkste zaken waar bezoekers rekening mee moeten houden, is het parkeren van hun auto. Gelukkig biedt de ANWB een handige oplossing in de vorm van de Parkeerkaart Efteling ANWB. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over deze parkeerkaart.

Parkeerkaart efteling anwb

Wat is de Parkeerkaart Efteling ANWB?

De Parkeerkaart Efteling ANWB is een speciale parkeerkaart die je kunt gebruiken om je auto te parkeren op de parkeerplaats van de Efteling. Deze kaart is alleen verkrijgbaar voor ANWB-leden en biedt een aantal voordelen ten opzichte van het reguliere parkeertarief.

Wat zijn de voordelen van de Parkeerkaart Efteling ANWB?

Met de Parkeerkaart Efteling ANWB profiteer je van een aantal voordelen:

  • Je betaalt een vast tarief van €10,- per dag, ongeacht hoe lang je blijft.
  • Je hoeft niet in de rij te staan bij de betaalautomaat, maar kunt direct doorrijden naar de parkeerplaats.
  • Je kunt de parkeerkaart online bestellen en betalen, zodat je deze niet meer ter plaatse hoeft aan te schaffen.

Hoe bestel je de Parkeerkaart Efteling ANWB?

Je kunt de Parkeerkaart Efteling ANWB eenvoudig online bestellen via de website van de ANWB. Hierbij dien je wel in het bezit te zijn van een geldig ANWB-lidmaatschap. De kaart kost €10,- per dag en is geldig voor één auto. Na betaling ontvang je de parkeerkaart per e-mail, die je vervolgens kunt uitprinten en meenemen naar de Efteling.

Hoe gebruik je de Parkeerkaart Efteling ANWB?

Als je bij de Efteling aankomt, volg je de borden naar de parkeerplaats. Bij de ingang van de parkeerplaats scan je de barcode op de Parkeerkaart Efteling ANWB, waarna de slagboom automatisch opent. Vervolgens kun je een parkeerplek zoeken en je auto parkeren. Bij vertrek hoef je alleen maar de parkeerplaats te verlaten, zonder dat je opnieuw hoeft te betalen.

Waarom kiezen voor de Parkeerkaart Efteling ANWB?

De Parkeerkaart Efteling ANWB biedt een aantal voordelen ten opzichte van het reguliere parkeertarief. Zo betaal je een vast tarief van €10,- per dag, ongeacht hoe lang je blijft. Daarnaast hoef je niet in de rij te staan bij de betaalautomaat en kun je de parkeerkaart eenvoudig online bestellen en betalen. Bovendien is de parkeerkaart alleen verkrijgbaar voor ANWB-leden, waardoor je als lid kunt profiteren van extra voordeel.

Conclusie

Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het verstandig om vooraf na te denken over het parkeren van je auto. Met de Parkeerkaart Efteling ANWB profiteer je van een aantal voordelen, zoals een vast tarief van €10,- per dag en het gemak van online bestellen en betalen. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de betaalautomaat en kun je direct doorrijden naar de parkeerplaats. Als ANWB-lid kun je dus extra voordelig parkeren bij de Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Loonsche Land: Een magisch verblijf in de natuur.

Plaats een reactie