Pannenkoekenhuis in de buurt van de Efteling

Als je een dagje naar de Efteling gaat, is het natuurlijk heerlijk om na afloop ergens te kunnen genieten van een lekkere maaltijd. En wat is er nu beter dan een heerlijke pannenkoek? Gelukkig zijn er in de buurt van de Efteling genoeg pannenkoekhuizen te vinden waar je terecht kunt voor een smakelijke maaltijd. In dit artikel zetten we een aantal van de beste pannenkoekhuizen in de buurt van de Efteling voor je op een rijtje.

Pannenkoekenhuis in de buurt van de efteling

Pannenkoekenhuis de Financiën

Een van de bekendste pannenkoekhuizen in de buurt van de Efteling is Pannenkoekenhuis de Financiën. Dit gezellige restaurant ligt op slechts vijf minuten rijden van het pretpark en is dus de ideale plek om na afloop van een dagje Efteling te genieten van een heerlijke pannenkoek. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart met allerlei verschillende soorten pannenkoeken, van zoet tot hartig. Ook voor kinderen is er genoeg keuze, met speciale kinderpannenkoeken in leuke vormen.

Naast pannenkoeken kun je bij Pannenkoekenhuis de Financiën ook terecht voor andere gerechten, zoals schnitzels en saté. Het restaurant heeft een gezellige sfeer en is ook geschikt voor grotere groepen. Reserveren is wel aan te raden, zeker op drukke dagen.

Pannenkoekenhuis de Ontdekking

Een ander leuk pannenkoekenhuis in de buurt van de Efteling is Pannenkoekenhuis de Ontdekking. Dit restaurant ligt in het dorpje Kaatsheuvel, op ongeveer tien minuten rijden van het pretpark. Het restaurant heeft een gezellige uitstraling en is ook geschikt voor grotere groepen.

Bij Pannenkoekenhuis de Ontdekking kun je terecht voor allerlei verschillende soorten pannenkoeken, van klassieke pannenkoeken met stroop en poedersuiker tot pannenkoeken met bijzondere toppings zoals geitenkaas en honing. Ook voor kinderen is er genoeg keuze, met speciale kinderpannenkoeken in leuke vormen.

Pannenkoekenhuis de Steengroeve

Als je op zoek bent naar een pannenkoekenhuis met een bijzondere locatie, dan is Pannenkoekenhuis de Steengroeve een aanrader. Dit restaurant ligt namelijk in een voormalige steengroeve, op ongeveer vijftien minuten rijden van de Efteling. Het restaurant heeft een unieke sfeer en is ook geschikt voor grotere groepen.

Bij Pannenkoekenhuis de Steengroeve kun je terecht voor allerlei verschillende soorten pannenkoeken, van klassieke pannenkoeken met stroop en poedersuiker tot pannenkoeken met bijzondere toppings zoals brie en walnoten. Ook voor kinderen is er genoeg keuze, met speciale kinderpannenkoeken in leuke vormen.

Pannenkoekenhuis de Oude Maas

Als je op zoek bent naar een pannenkoekenhuis met een prachtig uitzicht, dan is Pannenkoekenhuis de Oude Maas een aanrader. Dit restaurant ligt namelijk aan de oevers van de Maas, op ongeveer twintig minuten rijden van de Efteling. Het restaurant heeft een gezellige uitstraling en is ook geschikt voor grotere groepen.

Bij Pannenkoekenhuis de Oude Maas kun je terecht voor allerlei verschillende soorten pannenkoeken, van klassieke pannenkoeken met stroop en poedersuiker tot pannenkoeken met bijzondere toppings zoals gerookte zalm en crème fraîche. Ook voor kinderen is er genoeg keuze, met speciale kinderpannenkoeken in leuke vormen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een lekker pannenkoekenhuis in de buurt van de Efteling, dan zijn er genoeg opties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een gezellig restaurant met een uitgebreide menukaart of juist naar een bijzondere locatie, er is voor ieder wat wils. Hopelijk heb je iets aan onze tips en kun je na afloop van een dagje Efteling genieten van een heerlijke pannenkoek!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Zoover Efteling: Een dagje uit beoordeeld.

Plaats een reactie