Overnachten in het Efteling Hotel

Als je een bezoek brengt aan de Efteling, is het natuurlijk wel zo leuk om ook te overnachten in de sprookjesachtige omgeving van het park. Gelukkig is dat mogelijk in het Efteling Hotel, dat direct naast de ingang van het park ligt. In dit artikel lees je alles over de mogelijkheden en ervaringen van overnachten in het Efteling Hotel.

Overnachten efteling hotel

Kamers en suites

Het Efteling Hotel heeft verschillende kamers en suites, die allemaal zijn ingericht in de sprookjesachtige stijl die je van de Efteling gewend bent. Zo zijn er bijvoorbeeld de Comfort kamers, die geschikt zijn voor maximaal vier personen en beschikken over twee tweepersoonsbedden. Deze kamers zijn voorzien van alle gemakken, zoals een televisie, kluisje, minibar en airconditioning.

Daarnaast zijn er ook Deluxe kamers, die iets ruimer zijn en beschikken over een kingsize bed en een slaapbank. Deze kamers zijn geschikt voor maximaal vijf personen. Voor wie echt in luxe wil overnachten, zijn er de themasuites. Deze suites zijn ingericht in de stijl van een bepaald sprookje, zoals Doornroosje of Sneeuwwitje. De suites beschikken over een aparte slaapkamer, een jacuzzi en een balkon met uitzicht op het park.

Faciliteiten

Het Efteling Hotel heeft verschillende faciliteiten die het verblijf nog aangenamer maken. Zo is er een binnenzwembad, waar je na een dagje in het park heerlijk kunt ontspannen. Ook is er een sauna en een fitnessruimte, voor wie graag actief bezig is. Daarnaast is er een restaurant waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Het restaurant heeft een uitgebreide kaart met gerechten voor jong en oud.

Verder is er in het hotel een speelkamer voor kinderen, waar ze kunnen spelen en knutselen. Ook is er een souvenirwinkel, waar je leuke Efteling-souvenirs kunt kopen. En natuurlijk is er gratis wifi in het hele hotel, zodat je altijd online kunt zijn.

Voordelen van overnachten in het Efteling Hotel

Er zijn verschillende voordelen aan het overnachten in het Efteling Hotel. Ten eerste hoef je niet ver te lopen naar het park, want het hotel ligt direct naast de ingang. Zo kun je ’s ochtends als een van de eersten het park in en optimaal genieten van alle attracties en shows.

Een ander voordeel is dat je als hotelgast een half uur eerder toegang hebt tot het park dan andere bezoekers. Zo kun je rustig rondlopen voordat het park echt druk wordt. Ook kun je als hotelgast gebruikmaken van de speciale hotelingang, zodat je niet in de rij hoeft te staan bij de gewone ingang.

Verder kun je als hotelgast gebruikmaken van de Efteling Express, een treintje dat je van het hotel naar het park brengt en weer terug. Zo hoef je niet te lopen en kun je je energie sparen voor de attracties.

Ervaringen van gasten

Veel gasten zijn zeer tevreden over hun verblijf in het Efteling Hotel. Ze prijzen de sprookjesachtige sfeer en de vriendelijke service van het personeel. Ook vinden ze het fijn dat het hotel direct naast het park ligt, zodat ze niet ver hoeven te lopen. Verder zijn veel gasten enthousiast over de themasuites, die volgens hen echt een beleving op zich zijn.

Sommige gasten vinden het wel wat prijzig om in het Efteling Hotel te overnachten, maar ze vinden het wel de moeite waard vanwege de unieke ervaring. Ook zijn er gasten die vinden dat het ontbijt wat aan de dure kant is, maar over het algemeen zijn de meeste gasten tevreden over de kwaliteit van het eten.

Conclusie

Als je een bezoek brengt aan de Efteling, is het zeker de moeite waard om te overnachten in het Efteling Hotel. Je kunt dan optimaal genieten van de sprookjesachtige sfeer en alle attracties en shows die het park te bieden heeft. Bovendien profiteer je als hotelgast van verschillende voordelen, zoals een half uur eerder toegang tot het park en gebruik van de Efteling Express. En natuurlijk kun je heerlijk ontspannen in het binnenzwembad en de sauna, zodat je de volgende dag weer vol energie het park in kunt gaan.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Cadeaukaarten Efteling: Het Perfecte Cadeau voor Jong en Oud.

Plaats een reactie