Openingstijden Efteling Zomer 2021

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park is gelegen in Kaatsheuvel en biedt een breed scala aan attracties en shows voor jong en oud. De openingstijden van de Efteling zijn afhankelijk van het seizoen en de drukte. In dit artikel zullen we ons richten op de openingstijden van de Efteling in de zomer van 2021.

Openingstijden efteling zomer 2021

Openingstijden Efteling Zomer 2021

De Efteling is in de zomer van 2021 dagelijks geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur. Dit geldt voor de periode van 10 juli tot en met 29 augustus. In deze periode is het park dus maar liefst 10 uur per dag geopend, wat voldoende tijd biedt om alle attracties en shows te bezoeken.

Let op: de openingstijden kunnen afwijken op speciale dagen, zoals feestdagen en tijdens evenementen. Het is daarom altijd verstandig om de website van de Efteling te raadplegen voordat je een bezoek plant.

Extra lange openingstijden

Op enkele dagen in de zomer hanteert de Efteling extra lange openingstijden. Dit zijn de zogenaamde ‘Midsummer Nights’. Op deze dagen is het park geopend van 10:00 uur tot maar liefst 00:00 uur. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om extra lang te genieten van alle attracties en shows.

De Midsummer Nights vinden plaats op de volgende data:

  • Zaterdag 10 juli
  • Zaterdag 17 juli
  • Zaterdag 24 juli
  • Zaterdag 31 juli
  • Zaterdag 7 augustus
  • Zaterdag 14 augustus
  • Zaterdag 21 augustus
  • Zaterdag 28 augustus

Let op: voor de Midsummer Nights geldt een apart tarief. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en dienen vooraf te worden gereserveerd.

Coronamaatregelen

Vanwege de coronapandemie heeft de Efteling diverse maatregelen getroffen om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen. Zo is het verplicht om vooraf online tickets te reserveren en geldt er een maximum aantal bezoekers per dag. Ook dienen bezoekers 1,5 meter afstand te houden en is het dragen van een mondkapje verplicht in overdekte attracties en overdekte wachtrijen.

Daarnaast heeft de Efteling diverse hygi├źnemaatregelen getroffen, zoals het plaatsen van desinfectiezuilen en het regelmatig schoonmaken van attracties en andere faciliteiten.

Conclusie

De Efteling is in de zomer van 2021 dagelijks geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur. Op enkele dagen hanteert het park extra lange openingstijden tijdens de Midsummer Nights. Vanwege de coronapandemie gelden er diverse maatregelen om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen. Raadpleeg altijd de website van de Efteling voor de meest actuele informatie over de openingstijden en maatregelen.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Draak: Een mythisch wezen in de Efteling.

Plaats een reactie