Openingstijden Efteling Maart 2022

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park is gelegen in Kaatsheuvel en biedt een breed scala aan attracties en shows voor jong en oud. Als je van plan bent om in maart 2022 de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de openingstijden. In dit artikel zullen we de openingstijden van de Efteling in maart 2022 bespreken.

Openingstijden efteling maart 2022

Openingstijden Efteling Maart 2022

De Efteling is in maart 2022 geopend op de volgende dagen en tijden:

  • Maandag: 10:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 19:00 uur
  • Zondag: 10:00 – 19:00 uur

Het is belangrijk om te weten dat de openingstijden van de Efteling in maart 2022 kunnen veranderen. Het park kan bijvoorbeeld besluiten om de openingstijden aan te passen vanwege slecht weer of andere omstandigheden. Het is daarom altijd verstandig om de website van de Efteling te raadplegen voordat je het park bezoekt.

Extra openingstijden

Naast de reguliere openingstijden zijn er ook extra openingstijden waarop de Efteling geopend is. Hieronder vind je een overzicht van de extra openingstijden in maart 2022:

  • Geen extra openingstijden bekend

Het kan zijn dat de Efteling later nog extra openingstijden bekendmaakt. Houd daarom de website van de Efteling in de gaten voor de meest actuele informatie.

Coronamaatregelen

Vanwege de coronapandemie heeft de Efteling diverse maatregelen genomen om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen. Zo is het verplicht om een mondkapje te dragen in overdekte ruimtes en attracties. Ook geldt er een maximum aantal bezoekers per dag en is het noodzakelijk om vooraf online een ticket te kopen. Daarnaast zijn er diverse hygi├źnemaatregelen genomen, zoals het plaatsen van desinfectiezuilen en het regelmatig schoonmaken van attracties en andere faciliteiten.

Het is belangrijk om je aan de coronamaatregelen te houden als je de Efteling bezoekt. Zo zorg je ervoor dat je zelf en anderen gezond blijven en kun je optimaal genieten van je dag in het park.

Conclusie

Als je van plan bent om in maart 2022 de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de openingstijden. Het park is geopend van maandag tot en met zondag, met uitzondering van eventuele extra openingstijden. Houd er rekening mee dat de openingstijden kunnen veranderen en raadpleeg daarom altijd de website van de Efteling voordat je het park bezoekt. Vergeet ook niet om je aan de coronamaatregelen te houden, zodat je zelf en anderen gezond blijven.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Oud en Nieuw Efteling: Een Magische Manier om het Jaar Af te Sluiten.

Plaats een reactie