Nieuw hotel Efteling: een magische overnachting in het pretpark

De Efteling, het bekende pretpark in Kaatsheuvel, heeft groot nieuws: er komt een nieuw hotel! Het hotel zal naast het Efteling Hotel en het vakantiepark Bosrijk komen te staan en zal naar verwachting in 2023 haar deuren openen. Het nieuwe hotel zal een magische overnachting bieden aan bezoekers van het pretpark en zal zorgen voor nog meer beleving tijdens een bezoek aan de Efteling.

Nieuw hotel efteling

Wat kunnen we verwachten van het nieuwe hotel?

Het nieuwe hotel zal 130 kamers krijgen en zal gebouwd worden in de stijl van een kasteel. Het hotel zal zich richten op families en zal verschillende kamertypes aanbieden, waaronder familiekamers en suites. Het hotel zal daarnaast ook een restaurant, bar en een binnenzwembad krijgen. Het hotel zal zich bevinden naast het Efteling Hotel en het vakantiepark Bosrijk en zal op loopafstand van het pretpark liggen.

De Efteling staat bekend om haar sprookjesachtige sfeer en het nieuwe hotel zal hier zeker aan bijdragen. Het hotel zal volledig in de stijl van de Efteling worden gebouwd en zal zorgen voor een unieke beleving tijdens een overnachting in het pretpark. Het hotel zal daarnaast ook verschillende themakamers aanbieden, waaronder kamers in de stijl van Roodkapje en Hans en Grietje.

Waarom een overnachting in het nieuwe hotel?

Een overnachting in het nieuwe hotel van de Efteling biedt verschillende voordelen. Zo kunnen bezoekers van het pretpark langer genieten van alle attracties en shows die de Efteling te bieden heeft. Daarnaast kunnen bezoekers ook gebruik maken van de speciale arrangementen die het hotel zal aanbieden, waaronder een arrangement inclusief ontbijt en toegang tot het pretpark.

Een overnachting in het nieuwe hotel zal daarnaast ook zorgen voor een unieke beleving. Het hotel zal volledig in de stijl van de Efteling worden gebouwd en zal zorgen voor een magische sfeer tijdens het verblijf. Daarnaast zal het hotel ook verschillende themakamers aanbieden, waardoor het verblijf nog specialer wordt.

Wat zijn de kosten van een overnachting in het nieuwe hotel?

De kosten van een overnachting in het nieuwe hotel zijn nog niet bekend gemaakt. Wel is bekend dat het hotel zich zal richten op families en dat er verschillende kamertypes zullen worden aangeboden. Het is daarom waarschijnlijk dat de prijzen van een overnachting in het nieuwe hotel vergelijkbaar zullen zijn met de prijzen van het Efteling Hotel en vakantiepark Bosrijk.

Wanneer kunnen we het nieuwe hotel bezoeken?

Het nieuwe hotel van de Efteling zal naar verwachting in 2023 haar deuren openen. De bouw van het hotel zal naar verwachting in 2021 beginnen en zal ongeveer twee jaar duren. Het is nog niet bekend wanneer de boekingen voor het nieuwe hotel zullen starten.

Conclusie

Het nieuwe hotel van de Efteling belooft een magische overnachting te bieden aan bezoekers van het pretpark. Het hotel zal volledig in de stijl van de Efteling worden gebouwd en zal zorgen voor een unieke beleving tijdens een overnachting. Het hotel zal zich richten op families en zal verschillende kamertypes aanbieden, waaronder themakamers. Het nieuwe hotel zal naar verwachting in 2023 haar deuren openen en zal naast het Efteling Hotel en vakantiepark Bosrijk komen te staan.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over AH Efteling Actie: Een Dagje Uit voor een Scherpe Prijs.

Plaats een reactie