Naar de Efteling met korting

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagje naar de Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je entreekaartje. In dit artikel lees je alles over hoe je naar de Efteling kunt gaan met korting.

Naar de efteling met korting

Korting via de Efteling zelf

De Efteling biedt zelf verschillende manieren om korting te krijgen op je entreekaartje. Zo kun je bijvoorbeeld online tickets kopen met korting. Als je minimaal vier dagen van tevoren je tickets bestelt, krijg je €2,- korting per ticket. Ook kun je kiezen voor een avondticket, waarmee je na 18:00 uur het park kunt bezoeken voor een gereduceerd tarief. Daarnaast biedt de Efteling regelmatig acties aan, zoals een gratis ticket voor jarigen of korting op een overnachting in een van de Efteling-hotels.

Korting via andere aanbieders

Naast de Efteling zelf zijn er ook andere aanbieders die korting bieden op entreekaartjes voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij de ANWB, waar je als lid korting krijgt op je tickets. Ook kun je via websites als ActieVanDeDag of Groupon regelmatig aanbiedingen vinden voor de Efteling. Houd er wel rekening mee dat deze aanbiedingen vaak maar tijdelijk geldig zijn en dat je er snel bij moet zijn.

Korting op parkeren en eten

Niet alleen op je entreekaartje kun je korting krijgen, ook op parkeren en eten in de Efteling zijn er verschillende manieren om te besparen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een parkeerticket voor de Pardoes-parkeerplaats, die goedkoper is dan parkeren op het reguliere parkeerterrein. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je eigen eten en drinken mee te nemen naar het park, in plaats van in een van de restaurants te eten. Dit scheelt niet alleen geld, maar ook tijd, omdat je niet in de rij hoeft te staan voor een maaltijd.

Combinatieaanbiedingen

Tot slot zijn er ook verschillende combinatieaanbiedingen mogelijk, waarbij je korting krijgt op zowel je entreekaartje als bijvoorbeeld een overnachting in een hotel in de buurt van de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld via de Efteling zelf een arrangement boeken, waarbij je een overnachting in een van de Efteling-hotels combineert met entreekaartjes voor het park. Ook kun je via websites als Booking.com of Expedia combinatieaanbiedingen vinden voor de Efteling en andere attracties in de buurt.

Conclusie

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op je bezoek aan de Efteling. Of je nu kiest voor korting via de Efteling zelf, via andere aanbieders of via combinatieaanbiedingen, er zijn genoeg mogelijkheden om te besparen op je entreekaartje, parkeren en eten. Houd er wel rekening mee dat sommige aanbiedingen maar tijdelijk geldig zijn en dat je er snel bij moet zijn. Met een beetje speurwerk kun je echter al snel flink besparen op je dagje uit naar de Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling huisje 12 personen: een sprookjesachtig verblijf voor grote groepen.

Plaats een reactie