Mijn Efteling Abonnement

Als fervent Efteling-fan is het hebben van een Efteling abonnement een absolute must. Met een abonnement heb je namelijk onbeperkt toegang tot het park en kun je op elk moment van het jaar genieten van de magie en sprookjesachtige sfeer die de Efteling te bieden heeft. In dit artikel vertel ik je alles over mijn Efteling abonnement en waarom ik er zo blij mee ben.

Mijn efteling abonnement

Wat is een Efteling abonnement?

Een Efteling abonnement is een jaarlijks abonnement waarmee je onbeperkt toegang hebt tot de Efteling. Je kunt kiezen uit verschillende soorten abonnementen, afhankelijk van je wensen en behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een abonnement waarmee je alleen doordeweeks toegang hebt tot het park, of juist voor een abonnement waarmee je het hele jaar door, inclusief weekenden en vakanties, naar de Efteling kunt.

Naast onbeperkt toegang tot het park, biedt een Efteling abonnement nog veel meer voordelen. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op overnachtingen in het Efteling Hotel of vakantiepark, kun je gratis parkeren en krijg je korting op eten en drinken in het park. Ook kun je als abonnementhouder gebruik maken van exclusieve evenementen en aanbiedingen.

Waarom heb ik een Efteling abonnement?

Als groot Efteling-fan kon ik natuurlijk niet zonder een Efteling abonnement. Ik kom al sinds mijn kindertijd regelmatig in de Efteling en de magie van het park blijft me keer op keer betoveren. Met een abonnement kan ik op elk moment van het jaar naar de Efteling, zonder me druk te hoeven maken over de kosten van een los kaartje.

Daarnaast vind ik het heerlijk om af en toe een weekendje weg te gaan naar de Efteling. Met een abonnement krijg ik korting op overnachtingen in het Efteling Hotel of vakantiepark, waardoor een weekendje weg naar de Efteling ook nog eens betaalbaar blijft.

Maar het grootste voordeel van een Efteling abonnement vind ik toch wel de exclusieve evenementen en aanbiedingen. Als abonnementhouder krijg je regelmatig uitnodigingen voor speciale evenementen, zoals de Winter Efteling of de zomeravonden in het park. Ook krijg je als abonnementhouder korting op eten en drinken in het park, waardoor je nog meer kunt genieten van alles wat de Efteling te bieden heeft.

Welk abonnement heb ik?

Ik heb zelf gekozen voor het Efteling abonnement waarmee ik het hele jaar door, inclusief weekenden en vakanties, toegang heb tot het park. Dit abonnement kost € 199,- per jaar en is daarmee iets duurder dan de andere abonnementen. Maar omdat ik regelmatig naar de Efteling ga, is dit abonnement voor mij de beste keuze.

Daarnaast heb ik ook gekozen voor het Efteling abonnement waarmee ik korting krijg op overnachtingen in het Efteling Hotel of vakantiepark. Hierdoor kan ik af en toe een weekendje weg naar de Efteling plannen, zonder me druk te hoeven maken over de kosten.

Conclusie

Als Efteling-fan is een Efteling abonnement echt een aanrader. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park en kun je op elk moment van het jaar genieten van de magie en sprookjesachtige sfeer die de Efteling te bieden heeft. Daarnaast biedt een abonnement nog veel meer voordelen, zoals korting op overnachtingen en exclusieve evenementen en aanbiedingen. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mijn Efteling abonnement en kan het iedereen aanraden!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Openingstijden Efteling Zomer 2021.

Plaats een reactie