Met korting naar de Efteling

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagje naar de Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om met korting naar de Efteling te gaan. In dit artikel lees je alles over de mogelijkheden om voordelig een dagje naar de Efteling te gaan.

Met korting naar de efteling

Korting op tickets

De meest voor de hand liggende manier om met korting naar de Efteling te gaan, is door te besparen op de tickets. Er zijn verschillende manieren om goedkope Efteling-tickets te bemachtigen:

  • Online tickets: Als je je tickets online koopt, krijg je vaak korting. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa, wat je tijd bespaart.
  • Abonnement: Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan een abonnement voordelig zijn. Je betaalt een vast bedrag per jaar en kunt onbeperkt naar binnen. Bovendien krijg je korting op eten, drinken en souvenirs.
  • Veilingen: Op websites als VakantieVeilingen en TicketVeiling kun je bieden op Efteling-tickets. Als je het hoogste bod hebt, kun je de tickets voor een lage prijs kopen.
  • Acties: Regelmatig zijn er acties waarbij je korting krijgt op Efteling-tickets. Zo kun je bijvoorbeeld sparen voor korting bij supermarkten of tankstations.

Korting op overnachtingen

Als je van ver moet komen, kan het handig zijn om te overnachten in de buurt van de Efteling. Ook hier zijn verschillende manieren om te besparen:

  • Hotels: Er zijn verschillende hotels in de buurt van de Efteling die samenwerken met het park. Vaak kun je hier voordelige arrangementen boeken, waarbij je overnachting, ontbijt en Efteling-tickets inbegrepen zijn.
  • Vakantieparken: In de buurt van de Efteling zijn verschillende vakantieparken te vinden. Hier kun je vaak voordelig overnachten in een bungalow of chalet. Bovendien zijn er vaak speciale arrangementen waarbij je ook Efteling-tickets krijgt.
  • Campings: Als je van kamperen houdt, kun je ook op een camping in de buurt van de Efteling overnachten. Dit is vaak de voordeligste optie. Bovendien zijn er campings die samenwerken met het park, waardoor je korting kunt krijgen op de tickets.

Korting op eten en drinken

Als je een dagje naar de Efteling gaat, wil je natuurlijk ook wat eten en drinken. Dit kan behoorlijk prijzig zijn, maar er zijn manieren om te besparen:

  • Zelf eten meenemen: Je mag je eigen eten en drinken meenemen naar de Efteling. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Zorg wel dat je geen glaswerk meeneemt en dat je geen alcoholische dranken nuttigt.
  • Menu’s: Bij de restaurants in de Efteling kun je vaak voordelige menu’s bestellen. Hierbij krijg je bijvoorbeeld een burger, friet en drinken voor een vaste prijs.
  • Waterpunten: In de Efteling zijn verschillende waterpunten te vinden waar je gratis water kunt tappen. Neem een lege fles mee en vul deze bij de waterpunten, zodat je niet steeds nieuwe flesjes hoeft te kopen.

Conclusie

Met korting naar de Efteling gaan is dus zeker mogelijk. Door te besparen op tickets, overnachtingen en eten en drinken kun je flink wat geld besparen. Houd de acties en aanbiedingen goed in de gaten en maak gebruik van de mogelijkheden die er zijn. Zo kun je voordelig genieten van een dagje in het sprookjesachtige attractiepark.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling huisjes: Een magisch verblijf in het hart van de Efteling.

Plaats een reactie