Looopings Efteling Hotel: Een unieke ervaring in het hart van de Efteling

Als je op zoek bent naar een unieke en magische ervaring in de Efteling, dan is het Looopings Efteling Hotel zeker een aanrader. Dit hotel is gelegen in het hart van het pretpark en biedt een spectaculair uitzicht op de attracties. Het hotel is vernoemd naar de bekende achtbaan Looopings, die zich vlak naast het hotel bevindt. In dit artikel lees je alles over het Looopings Efteling Hotel en waarom het een bezoek waard is.

Looopings efteling hotel

De kamers

Het Looopings Efteling Hotel beschikt over 120 kamers, verdeeld over vier verdiepingen. Elke kamer is uniek en heeft een eigen thema, geïnspireerd op de attracties van de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld overnachten in een kamer met het thema van de Droomvlucht, de Fata Morgana of de Python. De kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken, zoals airconditioning, een flatscreen-tv en gratis wifi. Daarnaast zijn de kamers ook nog eens erg ruim en comfortabel.

De faciliteiten

Het Looopings Efteling Hotel biedt verschillende faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een restaurant waar je kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijke gerechten voor lunch en diner. Daarnaast is er ook een bar waar je terecht kunt voor een drankje en een hapje. Het hotel beschikt ook over een fitnessruimte, waar je kunt sporten terwijl je uitkijkt op de attracties van de Efteling.

De locatie

De locatie van het Looopings Efteling Hotel is natuurlijk een van de grootste pluspunten. Het hotel bevindt zich namelijk midden in het pretpark, waardoor je als gast van het hotel als eerste toegang hebt tot de attracties. Daarnaast heb je vanuit het hotel een prachtig uitzicht op de attracties, zoals de Baron 1898, de Vliegende Hollander en natuurlijk de Looopings achtbaan. Het is een unieke ervaring om vanuit je hotelkamer de attracties te kunnen zien en horen.

De prijs

De prijs van een overnachting in het Looopings Efteling Hotel is afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de €150 en €250 per nacht. Dit lijkt misschien wat duur, maar je krijgt er wel een unieke ervaring voor terug. Bovendien zijn de prijzen inclusief toegang tot het pretpark en het ontbijtbuffet.

Conclusie

Het Looopings Efteling Hotel is een unieke ervaring voor iedereen die van pretparken houdt. Het hotel biedt comfortabele kamers, uitstekende faciliteiten en een prachtige locatie in het hart van de Efteling. Als je op zoek bent naar een bijzondere overnachting in de Efteling, dan is het Looopings Efteling Hotel zeker een aanrader.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Slapen: Een Magische Overnachting in het Sprookjesachtige Park.

Plaats een reactie