Kruidvat Efteling: Bespaar op je dagje uit!

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagje Efteling is echter niet goedkoop. Gelukkig kun je bij Kruidvat terecht voor korting op je entreekaartjes. In dit artikel lees je alles over de Kruidvat Efteling actie en hoe je hier gebruik van kunt maken.

Kruidvat efteling

Wat is de Kruidvat Efteling actie?

De Kruidvat Efteling actie is een jaarlijks terugkerende actie waarbij je korting kunt krijgen op je entreekaartjes voor de Efteling. Bij Kruidvat kun je namelijk spaarpunten inleveren voor korting op je kaartjes. Hoe werkt dit precies?

Als je bij Kruidvat boodschappen doet, krijg je bij bepaalde producten spaarpunten. Deze punten kun je inleveren voor korting op verschillende producten, waaronder dus ook Efteling entreekaartjes. Voor 200 spaarpunten krijg je €5,- korting op je kaartje. Dit lijkt misschien niet veel, maar als je met een gezin gaat scheelt het toch al snel een flink bedrag.

Hoe werkt de Kruidvat Efteling actie?

Om gebruik te maken van de Kruidvat Efteling actie moet je eerst spaarpunten verzamelen. Dit doe je door bij Kruidvat boodschappen te doen en producten te kopen waarbij je spaarpunten krijgt. Op de website van Kruidvat kun je zien welke producten dit zijn.

Als je voldoende spaarpunten hebt verzameld, kun je deze inleveren voor korting op je Efteling entreekaartjes. Dit doe je door de spaarpunten te verzilveren op de website van Kruidvat. Je krijgt dan een kortingscode die je kunt gebruiken bij het bestellen van je kaartjes op de website van de Efteling.

Het is belangrijk om te weten dat de Kruidvat Efteling actie alleen geldig is voor online tickets. Je kunt dus geen kaartjes kopen bij de kassa van de Efteling zelf. Ook is het niet mogelijk om de kortingscode in te wisselen voor een ticket aan de kassa. Zorg er dus voor dat je je kaartjes online bestelt en de kortingscode daarbij gebruikt.

Wanneer is de Kruidvat Efteling actie?

De Kruidvat Efteling actie vindt jaarlijks plaats in het voorjaar. Meestal begint de actie in maart en loopt deze door tot en met mei. Het is dus belangrijk om op tijd te beginnen met sparen als je van de korting wilt profiteren.

Het is goed om te weten dat de Kruidvat Efteling actie erg populair is. De kaartjes zijn dan ook snel uitverkocht. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent en je spaarpunten op tijd verzilvert.

Andere manieren om te besparen op je Efteling kaartjes

Naast de Kruidvat Efteling actie zijn er nog andere manieren om te besparen op je Efteling kaartjes. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  • Koop je kaartjes online: Als je je kaartjes online koopt, krijg je vaak korting ten opzichte van de prijs aan de kassa.
  • Kom op een rustige dag: Op rustige dagen zijn de wachtrijen korter en kun je meer attracties doen in dezelfde tijd.
  • Kom later op de dag: Als je later op de dag komt, kun je vaak profiteren van een goedkoper avondtarief.
  • Kijk naar combinatietickets: Soms kun je besparen door een combinatieticket te kopen, bijvoorbeeld in combinatie met een overnachting in een hotel in de buurt.

Conclusie

De Kruidvat Efteling actie is een mooie manier om te besparen op je dagje uit naar de Efteling. Door spaarpunten in te leveren bij Kruidvat kun je flink wat korting krijgen op je entreekaartjes. Het is wel belangrijk om op tijd te beginnen met sparen en je kaartjes online te bestellen. Daarnaast zijn er nog andere manieren om te besparen op je Efteling kaartjes, zoals het kopen van online tickets en het bezoeken van het park op rustige dagen. Zo kun je optimaal genieten van je dagje uit zonder dat het te veel kost!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Droomvlucht Efteling: Een Betoverende Reis door Fantasie.

Plaats een reactie