Kruidvat Efteling Korting: Bespaar op je Efteling Avontuur

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park biedt een breed scala aan attracties en shows voor jong en oud, waardoor het een ideale bestemming is voor een dagje uit met het hele gezin. Helaas kan een dagje Efteling behoorlijk prijzig zijn, vooral als je met een groot gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om geld te besparen op je Efteling avontuur, waaronder de Kruidvat Efteling korting.

Kruidvat efteling korting

Wat is de Kruidvat Efteling Korting?

De Kruidvat Efteling korting is een speciale aanbieding die beschikbaar is voor klanten van Kruidvat. Met deze korting kun je tot wel €10,- besparen op de reguliere toegangsprijs van de Efteling. De korting is beschikbaar in de vorm van een voucher die je kunt kopen bij Kruidvat. Met deze voucher kun je vervolgens je tickets voor de Efteling kopen tegen een gereduceerd tarief.

Hoe werkt de Kruidvat Efteling Korting?

Om gebruik te maken van de Kruidvat Efteling korting, moet je eerst een voucher kopen bij Kruidvat. Deze voucher is verkrijgbaar in de winkels van Kruidvat en online op de website van Kruidvat. De voucher kost €19,50 en geeft recht op één toegangskaartje voor de Efteling. Dit is een besparing van €10,- ten opzichte van de reguliere toegangsprijs van de Efteling.

Als je de voucher hebt gekocht, kun je deze inwisselen voor een toegangskaartje voor de Efteling. Dit kun je doen via de website van de Efteling of aan de kassa van het park. Let op: de voucher is alleen geldig voor een bezoek aan de Efteling op een doordeweekse dag (maandag t/m vrijdag) in de periode van 1 september 2021 t/m 31 januari 2022. Daarnaast is de voucher niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen.

Andere manieren om geld te besparen op je Efteling avontuur

Naast de Kruidvat Efteling korting zijn er nog andere manieren om geld te besparen op je Efteling avontuur. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

1. Koop je tickets online

Als je je tickets voor de Efteling online koopt, kun je vaak profiteren van korting. Zo krijg je bijvoorbeeld €2,- korting per ticket als je je tickets minimaal 4 dagen van tevoren online koopt. Daarnaast zijn er regelmatig andere kortingsacties beschikbaar via de website van de Efteling.

2. Ga buiten het hoogseizoen

De Efteling is het hele jaar geopend, maar in het hoogseizoen (juli en augustus) zijn de toegangsprijzen hoger dan in het laagseizoen. Als je buiten het hoogseizoen gaat, kun je dus geld besparen op je tickets.

3. Maak gebruik van kortingsacties van andere partijen

Naast de Kruidvat Efteling korting zijn er nog andere partijen die kortingsacties aanbieden voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld via de ANWB korting krijgen op je tickets. Ook zijn er regelmatig kortingsacties beschikbaar via supermarkten en andere winkels.

4. Neem je eigen eten en drinken mee

In de Efteling zijn er verschillende restaurants en eetgelegenheden waar je eten en drinken kunt kopen. Dit kan behoorlijk prijzig zijn, vooral als je met een groot gezin gaat. Door je eigen eten en drinken mee te nemen, kun je geld besparen op je dagje Efteling.

Conclusie

De Efteling is een fantastische bestemming voor een dagje uit met het hele gezin, maar kan behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om geld te besparen op je Efteling avontuur, waaronder de Kruidvat Efteling korting. Door gebruik te maken van deze korting en andere kortingsacties, kun je flink besparen op je tickets voor de Efteling. Zo kun je optimaal genieten van alle attracties en shows in het park, zonder dat het je een fortuin kost.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Kaarten Efteling: Alles wat je moet weten over het kopen van tickets voor de Efteling.

Plaats een reactie