Kosten Efteling Kaartje

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Een dagje uit naar de Efteling is voor veel mensen een leuke en ontspannende activiteit. Maar wat zijn eigenlijk de kosten van een Efteling kaartje? In dit artikel zullen we de verschillende opties en prijzen bespreken.

Kosten efteling kaartje

Standaard Efteling Kaartje

De standaard Efteling kaartjes zijn het duurst als je ze aan de kassa koopt. Een kaartje voor een volwassene kost €45,- en voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud kost het €40,-. Kinderen onder de 4 jaar mogen gratis naar binnen. Als je online je kaartjes koopt, krijg je een korting van €2,- per kaartje. Dit betekent dat een volwassen kaartje online €43,- kost en een kinderkaartje €38,-.

Abonnementen

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordeliger zijn om een abonnement te nemen. Er zijn verschillende soorten abonnementen beschikbaar, afhankelijk van hoe vaak je van plan bent om het park te bezoeken. Hieronder staan de verschillende abonnementen en hun prijzen:

  • Standaard abonnement: €199,- per jaar
  • Abonnement met parkeren: €269,- per jaar
  • Abonnement met parkeren en toegang tot andere parken: €324,- per jaar

Met een abonnement kun je onbeperkt naar de Efteling en krijg je ook nog eens korting op eten, drinken en souvenirs in het park. Daarnaast krijg je ook toegang tot andere parken, zoals de Beekse Bergen en Dierenrijk.

Andere Opties

Naast de standaard kaartjes en abonnementen zijn er nog andere opties beschikbaar om geld te besparen op je Efteling bezoek. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een avondkaartje, waarmee je na 18:00 uur het park kunt betreden voor een gereduceerd tarief. Ook zijn er regelmatig acties en kortingen beschikbaar via verschillende websites en partners van de Efteling.

Conclusie

De kosten van een Efteling kaartje kunnen behoorlijk hoog zijn, vooral als je aan de kassa koopt. Gelukkig zijn er verschillende opties beschikbaar om geld te besparen, zoals het kopen van kaartjes online, het nemen van een abonnement of het kiezen voor een avondkaartje. Het is altijd verstandig om de verschillende opties te vergelijken en te kijken welke het beste bij jouw situatie past.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over De Efteling open: een dagje uit in het sprookjesachtige pretpark.

Plaats een reactie