Kosten Efteling Abonnement

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Voor de echte fans is een abonnement dan ook een goede optie. Maar wat zijn de kosten van een Efteling abonnement en wat krijg je daarvoor terug?

Kosten efteling abonnement

Soorten abonnementen

Er zijn verschillende soorten abonnementen beschikbaar bij de Efteling. Zo is er het standaard abonnement, het abonnement met parkeren, het abonnement met parkeren en toegang tot het waterpark en het abonnement met parkeren en toegang tot het golfpark. De kosten van deze abonnementen variëren van € 94,- tot € 275,- per jaar.

Wat krijg je terug?

Met een Efteling abonnement krijg je natuurlijk toegang tot het park gedurende het hele jaar. Maar dat is niet alles. Je krijgt ook korting op eten en drinken in het park, in de souvenirwinkels en op overnachtingen in het Efteling Hotel of het Efteling Bosrijk. Daarnaast krijg je ook korting op evenementen en shows in het park.

Met het abonnement met parkeren krijg je ook nog eens gratis parkeren bij de Efteling. En met het abonnement met parkeren en toegang tot het waterpark krijg je ook nog eens onbeperkt toegang tot het waterpark Aqua Mundo bij Center Parcs De Kempervennen.

Is een abonnement de moeite waard?

Of een Efteling abonnement de moeite waard is, hangt af van hoe vaak je van plan bent om het park te bezoeken. Als je van plan bent om meerdere keren per jaar naar de Efteling te gaan, dan kan een abonnement zeker de moeite waard zijn. Je bespaart namelijk op de kosten van losse tickets en je krijgt ook nog eens korting op eten, drinken en overnachtingen.

Daarnaast is het ook handig om te bedenken of je gebruik gaat maken van de extra’s die bij sommige abonnementen worden aangeboden, zoals gratis parkeren of toegang tot het waterpark. Als je hier geen gebruik van gaat maken, dan is het misschien beter om voor het standaard abonnement te kiezen.

Conclusie

De kosten van een Efteling abonnement variëren van € 94,- tot € 275,- per jaar, afhankelijk van het type abonnement dat je kiest. Met een abonnement krijg je toegang tot het park gedurende het hele jaar en krijg je ook nog eens korting op eten, drinken en overnachtingen. Of een abonnement de moeite waard is, hangt af van hoe vaak je van plan bent om het park te bezoeken en of je gebruik gaat maken van de extra’s die bij sommige abonnementen worden aangeboden.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Open: Het Pretpark is Weer Geopend voor Bezoekers.

Plaats een reactie