Kosten abonnement Efteling

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Voor de echte fans is er de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Maar wat zijn de kosten van een abonnement bij de Efteling? In dit artikel zetten we alle informatie voor je op een rijtje.

Kosten abonnement efteling

Wat is een abonnement bij de Efteling?

Een abonnement bij de Efteling geeft je onbeperkt toegang tot het park gedurende een jaar. Daarnaast krijg je als abonnementhouder ook nog eens korting op overnachtingen in het Efteling Hotel en vakantiepark Efteling Bosrijk. Ook kun je profiteren van kortingen op eten en drinken in het park en in de souvenirwinkels.

Wat zijn de kosten van een abonnement bij de Efteling?

De kosten van een abonnement bij de Efteling zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn er verschillende soorten abonnementen beschikbaar en zijn de kosten ook afhankelijk van de leeftijd van de abonnementhouder.

Abonnementen voor volwassenen

Als volwassene kun je kiezen uit twee verschillende abonnementen: het standaard abonnement en het abonnement met meer voordelen. Het standaard abonnement kost € 199,- per jaar. Met dit abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park en krijg je korting op overnachtingen en in de souvenirwinkels. Het abonnement met meer voordelen kost € 275,- per jaar. Met dit abonnement krijg je naast de voordelen van het standaard abonnement ook nog eens korting op eten en drinken in het park en kun je gratis parkeren.

Abonnementen voor kinderen

Voor kinderen zijn er ook twee verschillende abonnementen beschikbaar: het standaard abonnement en het abonnement met meer voordelen. Het standaard abonnement kost € 99,- per jaar. Met dit abonnement hebben kinderen onbeperkt toegang tot het park en krijgen ze korting op overnachtingen en in de souvenirwinkels. Het abonnement met meer voordelen kost € 165,- per jaar. Met dit abonnement krijgen kinderen naast de voordelen van het standaard abonnement ook nog eens korting op eten en drinken in het park en kunnen ze gratis parkeren.

Abonnementen voor gezinnen

Als gezin kun je kiezen voor het gezinsabonnement. Dit abonnement kost € 735,- per jaar en geeft onbeperkt toegang tot het park voor twee volwassenen en twee kinderen. Daarnaast krijg je korting op overnachtingen en in de souvenirwinkels.

Wat zijn de voordelen van een abonnement bij de Efteling?

Een abonnement bij de Efteling heeft verschillende voordelen. Zo kun je onbeperkt genieten van alle attracties en shows in het park. Daarnaast krijg je als abonnementhouder korting op overnachtingen in het Efteling Hotel en vakantiepark Efteling Bosrijk. Ook kun je profiteren van kortingen op eten en drinken in het park en in de souvenirwinkels. Bovendien krijg je als abonnementhouder ook nog eens exclusieve aanbiedingen en kortingen op andere attractieparken en evenementen.

Is een abonnement bij de Efteling de moeite waard?

Of een abonnement bij de Efteling de moeite waard is, hangt af van je persoonlijke situatie. Als je regelmatig naar de Efteling gaat en ook gebruik wilt maken van de voordelen van het abonnement, kan het zeker de moeite waard zijn. Als je maar één keer per jaar naar de Efteling gaat, kun je beter een los kaartje kopen.

Conclusie

Een abonnement bij de Efteling kan een goede keuze zijn als je regelmatig naar het park gaat en gebruik wilt maken van de voordelen van het abonnement. De kosten van een abonnement zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de leeftijd van de abonnementhouder en het type abonnement. Als je maar één keer per jaar naar de Efteling gaat, kun je beter een los kaartje kopen.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Symbolica: Een Magische Reis door het Paleis der Fantasie.

Plaats een reactie