Kortingskaarten Efteling: Bespaar op je dagje uit!

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagje Efteling is echter niet goedkoop. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op je entreekaartje. Een van de meest populaire manieren is het gebruik van kortingskaarten Efteling.

Kortingskaarten efteling

Wat zijn kortingskaarten Efteling?

Kortingskaarten Efteling zijn kaarten waarmee je korting krijgt op je entreekaartje voor de Efteling. Er zijn verschillende soorten kortingskaarten beschikbaar, elk met hun eigen voorwaarden en kortingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire kortingskaarten Efteling:

 • ANWB-korting: Leden van de ANWB kunnen korting krijgen op hun entreekaartje voor de Efteling. De korting kan oplopen tot wel €7,50 per persoon.
 • Kruidvat-korting: Bij Kruidvat kun je regelmatig kortingskaarten voor de Efteling kopen. De korting kan oplopen tot wel €10,- per persoon.
 • Jumbo-korting: Bij Jumbo kun je sparen voor korting op je entreekaartje voor de Efteling. Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je een kortingsmunt. Met vier kortingsmunten krijg je al €10,- korting op je entreekaartje.
 • NS-korting: Met de trein naar de Efteling? Dan kun je gebruik maken van de NS-korting. Hiermee krijg je korting op je treinreis én op je entreekaartje voor de Efteling.

Hoe werken kortingskaarten Efteling?

De werking van kortingskaarten Efteling verschilt per kaart. Bij de ANWB-korting en Kruidvat-korting koop je een kortingskaart in de winkel of online. Deze kaart kun je vervolgens inwisselen bij de kassa van de Efteling voor een entreekaartje met korting. Bij de Jumbo-korting spaar je kortingsmunten bij je boodschappen. Deze munten kun je inwisselen voor korting op je entreekaartje bij de kassa van de Efteling. Bij de NS-korting koop je een combiticket voor de treinreis en de entree van de Efteling. Hierbij is de korting al verwerkt in de prijs van het combiticket.

Waar vind ik kortingskaarten Efteling?

Kortingskaarten Efteling zijn op verschillende plekken verkrijgbaar. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire verkooppunten:

 • ANWB: Kortingskaarten voor de Efteling zijn verkrijgbaar bij de ANWB-winkels en online via de website van de ANWB.
 • Kruidvat: Kortingskaarten voor de Efteling zijn regelmatig verkrijgbaar bij Kruidvat-winkels en online via de website van Kruidvat.
 • Jumbo: Kortingsmunten voor de Efteling zijn verkrijgbaar bij Jumbo-supermarkten.
 • NS: Combitickets voor de treinreis en de entree van de Efteling zijn verkrijgbaar via de website van de NS en op de stations.

Waar moet ik op letten bij het gebruik van kortingskaarten Efteling?

Als je gebruik maakt van kortingskaarten Efteling, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten:

 • Geldigheidsduur: Kortingskaarten Efteling hebben vaak een beperkte geldigheidsduur. Zorg er dus voor dat je de kaart op tijd gebruikt.
 • Voorwaarden: Elke kortingskaart heeft zijn eigen voorwaarden en kortingen. Lees deze voorwaarden dus goed door voordat je de kaart koopt of gebruikt.
 • Reserveren: Bij sommige kortingskaarten moet je vooraf reserveren. Zorg er dus voor dat je op tijd reserveert om teleurstellingen te voorkomen.
 • Combineren: Het is niet altijd mogelijk om kortingskaarten te combineren. Lees dus goed de voorwaarden om te zien of je meerdere kortingskaarten kunt gebruiken.

Conclusie

Wil je besparen op je dagje Efteling? Maak dan gebruik van kortingskaarten Efteling. Er zijn verschillende soorten kortingskaarten beschikbaar, elk met hun eigen voorwaarden en kortingen. Let wel op de geldigheidsduur, voorwaarden, reserveringsmogelijkheden en de mogelijkheid tot het combineren van kortingskaarten. Met een beetje geluk kun je flink besparen op je entreekaartje en genieten van een fantastische dag in de Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Mini Efteling: Een magische wereld voor jong en oud.

Plaats een reactie