Kortingsacties Efteling: Bespaar op je dagje uit!

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagje Efteling is echter niet goedkoop. Gelukkig zijn er verschillende kortingsacties Efteling waarmee je flink kunt besparen op de entree. In dit artikel zetten we de beste kortingsacties voor je op een rijtje.

Kortingsacties efteling

1. Online tickets met korting

De makkelijkste manier om korting te krijgen op je Efteling-tickets is door ze online te kopen. Als je je tickets minimaal 7 dagen van tevoren bestelt, krijg je namelijk €2,- korting per ticket. Dat lijkt misschien niet veel, maar als je met een gezin van vier gaat, bespaar je toch al snel €8,-. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa, wat je weer tijd bespaart.

2. Korting via je werkgever of vereniging

Sommige werkgevers en verenigingen hebben afspraken met de Efteling waardoor hun werknemers of leden korting krijgen op de entree. Vraag dus eens na bij je werkgever of vereniging of zij zo’n afspraak hebben. Zo niet, dan kun je altijd zelf het initiatief nemen en contact opnemen met de Efteling om te kijken of er mogelijkheden zijn.

3. Korting via supermarkten en winkels

Regelmatig zijn er acties bij supermarkten en winkels waarbij je korting kunt krijgen op Efteling-tickets. Zo heeft Albert Heijn bijvoorbeeld regelmatig een spaaractie waarbij je kunt sparen voor korting op de entree. Ook kun je bij sommige winkels en webshops kortingsbonnen vinden waarmee je korting krijgt op je tickets. Houd dus de folders en websites goed in de gaten!

4. Korting met een abonnement

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement krijg je namelijk onbeperkt toegang tot het park en krijg je korting op eten, drinken en souvenirs. Bovendien krijg je als abonnementhouder korting op de entree van andere attractieparken en dierentuinen. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, dus kijk goed welk abonnement het beste bij jou past.

5. Korting via veilingen en marktplaats

Als je geluk hebt, kun je via veilingen en marktplaats ook korting krijgen op Efteling-tickets. Let wel op dat je alleen tickets koopt van betrouwbare verkopers en dat de tickets nog geldig zijn op de dag dat jij wilt gaan. Het is ook verstandig om te kijken naar de prijs die je betaalt. Soms lijkt het alsof je veel korting krijgt, maar als je de originele prijs vergelijkt met de prijs die je betaalt, blijkt de korting toch niet zo groot te zijn.

6. Korting op overnachtingen

Als je van plan bent om meerdere dagen naar de Efteling te gaan, kan het voordelig zijn om te overnachten in een van de accommodaties van de Efteling. Als je een overnachting boekt, krijg je namelijk korting op de entree van het park. Bovendien kun je dan ook gebruik maken van de vroegboekkorting en krijg je korting op eten en drinken in de restaurants van het park. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar, van sprookjesachtige themakamers tot luxe hotelsuites.

Conclusie

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op je Efteling-tickets. Door online te bestellen, gebruik te maken van kortingsacties bij supermarkten en winkels, een abonnement te nemen of te overnachten in een van de accommodaties van de Efteling, kun je flink besparen op je dagje uit. Let wel op dat je alleen tickets koopt van betrouwbare verkopers en dat de tickets nog geldig zijn op de dag dat jij wilt gaan. Zo kun je optimaal genieten van de magie van de Efteling, zonder dat het je te veel kost!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Parkeerticket: Alles wat je moet weten.

Plaats een reactie