Kortingsactie Efteling: Bespaar op je dagje uit!

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagje Efteling is echter niet goedkoop. Gelukkig zijn er verschillende kortingsacties waarmee je flink kunt besparen op je entreekaartje. In dit artikel zetten we de beste kortingsacties voor de Efteling op een rijtje.

Kortingsactie efteling

1. Korting via de Efteling zelf

De Efteling heeft regelmatig kortingsacties waarbij je korting krijgt op je entreekaartje. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de ‘Vroegboekkorting’ als je minimaal vier maanden van tevoren je tickets bestelt. Ook zijn er regelmatig acties waarbij je korting krijgt op een overnachting in een van de Efteling-hotels. Houd de website van de Efteling dus goed in de gaten voor de laatste kortingsacties.

2. Korting via supermarkten

Veel supermarkten hebben regelmatig kortingsacties voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld bij Albert Heijn sparen voor korting op je entreekaartje. Bij elke €10 aan boodschappen ontvang je één Efteling-zegel. Bij vijf zegels heb je al €10 korting op je entreekaartje verdiend. Ook andere supermarkten, zoals Jumbo en Plus, hebben regelmatig kortingsacties voor de Efteling. Houd de folders dus goed in de gaten.

3. Korting via ANWB

Als ANWB-lid kun je profiteren van verschillende kortingsacties voor de Efteling. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op je entreekaartje en kun je voordelig overnachten in een van de Efteling-hotels. Ook kun je als ANWB-lid gebruik maken van de ‘Efteling Routeplanner’, waarmee je de drukte in het park kunt vermijden. Kijk op de website van de ANWB voor de laatste kortingsacties.

4. Korting via andere websites

Er zijn verschillende websites die kortingsacties aanbieden voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld via ActieVanDeDag.nl voordelig een entreekaartje kopen. Ook op websites als Groupon en Social Deal zijn regelmatig kortingsacties te vinden voor de Efteling. Let wel op dat deze acties vaak maar tijdelijk geldig zijn en dat er soms beperkte beschikbaarheid is.

5. Korting via veilingen

Op websites als VakantieVeilingen en TicketVeiling kun je bieden op entreekaartjes voor de Efteling. Hierdoor kun je soms flink besparen op je tickets. Let wel op dat je niet te veel biedt en dat je rekening houdt met eventuele bijkomende kosten, zoals administratiekosten en verzendkosten.

6. Korting via abonnementen

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park en profiteer je van verschillende kortingen en voordelen. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op overnachtingen in de Efteling-hotels en kun je voordelig parkeren. Ook kun je als abonnementhouder gebruik maken van de ‘Vroegboekkorting’ en krijg je korting op eten en drinken in het park.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn. Met de bovenstaande kortingsacties kun je flink besparen op je entreekaartje. Houd de website van de Efteling en de folders van supermarkten goed in de gaten en profiteer van de beste kortingsacties. Vergeet ook niet om te kijken naar abonnementen als je regelmatig naar de Efteling gaat. Zo kun je onbeperkt genieten van het park en profiteren van verschillende voordelen en kortingen.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Ticket Efteling: Alles wat je moet weten over de toegangsprijzen en tickets voor de Efteling.

Plaats een reactie