Kortingen Efteling: Bespaar op je dagje uit!

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagje Efteling is echter niet goedkoop. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op je entreekaartjes en andere kosten. In dit artikel lees je alles over kortingen Efteling.

Kortingen efteling

Korting op entreekaartjes

De meest voor de hand liggende manier om te besparen op je dagje Efteling is door korting te krijgen op je entreekaartjes. Er zijn verschillende manieren om dit te doen:

 • Online tickets: Als je je entreekaartjes online koopt, krijg je vaak korting. De korting kan oplopen tot wel 7 euro per kaartje. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa, wat je tijd bespaart.
 • Abonnement: Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan een abonnement voordelig zijn. Je betaalt een vast bedrag per jaar en kunt onbeperkt naar binnen. Bovendien krijg je korting op eten, drinken en souvenirs in het park.
 • Combinatietickets: Als je ook een bezoek wilt brengen aan een ander attractiepark of museum, kun je vaak een combinatieticket kopen. Hiermee krijg je korting op de entreekaartjes van beide attracties.
 • Veilingen: Op websites als VakantieVeilingen en TicketVeiling kun je bieden op entreekaartjes voor de Efteling. Als je geluk hebt, kun je ze voor een lage prijs winnen.
 • Kortingsacties: Regelmatig zijn er kortingsacties voor de Efteling. Bijvoorbeeld via supermarkten, tijdschriften of radiozenders. Houd deze acties goed in de gaten om te profiteren van korting.

Korting op overnachtingen

Als je van ver komt of gewoon een weekendje weg wilt, kun je overnachten in een van de accommodaties van de Efteling. Ook hierop kun je besparen:

 • Seizoensaanbiedingen: In het laagseizoen zijn er vaak aanbiedingen voor overnachtingen in het Efteling Hotel of vakantiepark Bosrijk. Je kunt dan bijvoorbeeld een nachtje boeken met korting of een arrangement inclusief ontbijt en entreekaartjes.
 • Veilingen: Ook voor overnachtingen kun je bieden op websites als VakantieVeilingen en TicketVeiling. Hiermee kun je flink besparen op je verblijf in de Efteling.
 • Abonnement: Als abonnementhouder krijg je korting op overnachtingen in het Efteling Hotel en vakantiepark Bosrijk. Bovendien kun je als eerste boeken tijdens speciale acties.

Besparen op eten en drinken

Eten en drinken in de Efteling kan behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er manieren om te besparen op deze kosten:

 • Zelf eten en drinken meenemen: Je mag je eigen eten en drinken meenemen naar de Efteling. Dit scheelt al snel enkele tientjes op een dagje uit.
 • Maaltijddeal: Bij verschillende restaurants in de Efteling kun je een maaltijddeal bestellen. Hiermee krijg je korting op een maaltijd en een drankje.
 • Abonnement: Als abonnementhouder krijg je korting op eten en drinken in de Efteling. Bovendien kun je gebruikmaken van speciale aanbiedingen, zoals een gratis kopje koffie.

Besparen op souvenirs

Natuurlijk wil je na een dagje Efteling ook nog een leuk aandenken meenemen. Ook hierop kun je besparen:

 • Abonnement: Als abonnementhouder krijg je korting op souvenirs in de Efteling. Bovendien kun je gebruikmaken van speciale aanbiedingen, zoals 2+1 gratis.
 • Online shoppen: In de webshop van de Efteling kun je ook souvenirs bestellen. Vaak zijn deze goedkoper dan in het park zelf.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn. Door gebruik te maken van kortingen op entreekaartjes, overnachtingen, eten, drinken en souvenirs kun je flink besparen. Houd daarom goed de verschillende kortingsacties in de gaten en profiteer van de voordelen van een abonnement. Zo kun je nog vaker genieten van het sprookjesachtige park!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling openingstijden: alles wat je moet weten.

Plaats een reactie