Korting tickets Efteling: bespaar op je dagje uit!

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekken miljoenen bezoekers naar Kaatsheuvel om te genieten van de vele attracties, shows en sprookjesachtige sfeer. Maar een dagje Efteling kan behoorlijk prijzig zijn, zeker als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je tickets. In dit artikel zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Korting tickets efteling

Korting via de Efteling zelf

De Efteling biedt zelf verschillende kortingsmogelijkheden aan. Zo kun je bijvoorbeeld online tickets kopen met korting. Hoe eerder je boekt, hoe hoger de korting. Ook zijn er regelmatig acties waarbij je bijvoorbeeld een gratis overnachting krijgt bij een verblijf in een van de Efteling-hotels. Daarnaast zijn er speciale arrangementen voor groepen en scholen.

Als je een abonnement hebt op de Efteling, krijg je ook korting op je tickets. Met een abonnement kun je onbeperkt naar het park en profiteer je van verschillende voordelen, zoals korting op eten en drinken en gratis parkeren.

Korting via externe partijen

Naast de kortingsmogelijkheden via de Efteling zelf, zijn er ook verschillende externe partijen die korting bieden op Efteling-tickets. Hieronder zetten we de belangrijkste op een rijtje:

ANWB

Als lid van de ANWB kun je korting krijgen op je Efteling-tickets. De korting varieert per seizoen, maar kan oplopen tot wel 10 euro per ticket. Ook kun je via de ANWB voordelige arrangementen boeken, inclusief overnachting in een van de Efteling-hotels.

Kruidvat

Bij Kruidvat kun je regelmatig sparen voor korting op Efteling-tickets. Door punten te sparen bij je aankopen, kun je tot wel 10 euro korting krijgen op je ticket. Let wel op: de actie is vaak maar tijdelijk en de tickets zijn alleen geldig op bepaalde dagen.

Albert Heijn

Ook bij Albert Heijn kun je sparen voor korting op Efteling-tickets. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een spaarzegel, en bij 4 zegels heb je al een volle spaarkaart. Met een volle spaarkaart krijg je 10 euro korting op je ticket. Ook hier geldt dat de actie vaak maar tijdelijk is en de tickets alleen geldig zijn op bepaalde dagen.

Trein + Efteling

Als je met de trein naar de Efteling gaat, kun je gebruik maken van het Trein + Efteling-arrangement. Hierbij krijg je korting op je treinreis en op je Efteling-ticket. Ook kun je een voordelig arrangement boeken inclusief overnachting in een van de Efteling-hotels.

Andere tips om te besparen op je Efteling-dagje

Naast de kortingsmogelijkheden hierboven, zijn er nog meer manieren om te besparen op je dagje Efteling. Hieronder geven we een aantal tips:

Kies een rustige dag

Op drukke dagen betaal je vaak meer voor je ticket dan op rustige dagen. Als je flexibel bent in je planning, kun je dus flink besparen door op een rustige dag te gaan. Ook hoef je dan minder lang te wachten bij de attracties.

Neem je eigen eten en drinken mee

In de Efteling betaal je vaak flink meer voor eten en drinken dan buiten het park. Door zelf eten en drinken mee te nemen, bespaar je dus flink op je dagje uit. Let wel op: glaswerk en alcohol zijn niet toegestaan in het park.

Parkeer buiten het park

Als je met de auto naar de Efteling gaat, kun je flink besparen door buiten het park te parkeren. Er zijn verschillende parkeerplaatsen in de buurt waar je gratis of goedkoper kunt parkeren. Vanaf daar kun je met de bus of de fiets naar het park.

Koop souvenirs buiten het park

In de souvenirwinkels in de Efteling betaal je vaak flink meer voor souvenirs dan buiten het park. Als je graag een aandenken wilt kopen, kun je dus beter even buiten het park kijken. Ook online zijn er vaak voordelige Efteling-souvenirs te vinden.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn. Door gebruik te maken van kortingsacties en andere bespaartips, kun je flink besparen op je tickets en je dagje uit. Of je nu via de Efteling zelf boekt of via een externe partij, er zijn genoeg mogelijkheden om korting te krijgen. Zo kun je optimaal genieten van de vele attracties en sprookjesachtige sfeer van dit prachtige park.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Kerstballen: Een Magische Toevoeging aan Je Kerstboom.

Plaats een reactie