Korting ticket Efteling: bespaar op je dagje uit!

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekken miljoenen bezoekers naar Kaatsheuvel om te genieten van de vele attracties, shows en sprookjesachtige sfeer. Een dagje Efteling is echter niet goedkoop. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je ticket. In dit artikel lees je alles over de mogelijkheden om te besparen op je dagje uit naar de Efteling.

Korting ticket efteling

Korting via de Efteling zelf

De Efteling biedt zelf verschillende mogelijkheden om korting te krijgen op je ticket. Zo kun je bijvoorbeeld online je ticket kopen en profiteren van een korting van €2,- per persoon. Daarnaast zijn er regelmatig acties waarbij je bijvoorbeeld een gratis parkeerticket of een gratis ijsje krijgt bij je entreebewijs. Houd de website van de Efteling dus goed in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

Korting via andere websites

Naast de Efteling zelf zijn er ook verschillende websites die korting bieden op tickets voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld via de website van de ANWB of de NS voordelig een ticket kopen. Ook zijn er regelmatig acties bij supermarkten of drogisterijen waarbij je kunt sparen voor korting op je Efteling ticket. Let wel op: deze acties zijn vaak tijdelijk en de korting kan verschillen.

Korting via veilingen

Een andere manier om korting te krijgen op je Efteling ticket is via veilingen. Op websites als VakantieVeilingen en TicketVeiling kun je bieden op tickets voor de Efteling. Vaak kun je hier flinke kortingen krijgen, maar let wel op dat je niet te veel biedt. Het is ook belangrijk om te kijken naar de voorwaarden, zoals de geldigheidsduur van het ticket.

Korting via abonnementen

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park en profiteer je van verschillende voordelen, zoals korting op eten en drinken en gratis parkeren. Daarnaast zijn er regelmatig speciale acties voor abonnementhouders, zoals exclusieve avonden in het park. Een abonnement is dus niet alleen voordelig, maar ook nog eens erg leuk!

Tips voor een voordelig dagje Efteling

Naast het besparen op je ticket zijn er nog meer manieren om te besparen op je dagje Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen eten en drinken meenemen, zodat je niet hoeft te betalen voor de horeca in het park. Ook kun je ervoor kiezen om buiten het hoogseizoen te gaan, wanneer de prijzen vaak lager zijn. Tot slot kun je ook besparen op de parkeerkosten door te kiezen voor een alternatief, zoals parkeren bij een P+R en met het openbaar vervoer naar de Efteling te reizen.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn. Door gebruik te maken van de verschillende kortingsmogelijkheden kun je flink besparen op je ticket. Daarnaast zijn er nog meer manieren om te besparen op je dagje uit, zoals het meenemen van je eigen eten en drinken en het vermijden van het hoogseizoen. Met deze tips kun je genieten van een voordelig en leuk dagje Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling huisjes: Een magisch verblijf in het hart van de Efteling.

Plaats een reactie