Korting op de Efteling: Bespaar geld op je dagje uit

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers van alle leeftijden. Het park biedt een breed scala aan attracties, shows en entertainment voor jong en oud. Een dagje uit naar de Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je tickets. In dit artikel bespreken we de verschillende manieren om geld te besparen op je bezoek aan de Efteling.

Korting op de efteling

Korting via de Efteling zelf

De Efteling biedt zelf verschillende manieren om korting te krijgen op je tickets. Zo kun je bijvoorbeeld online tickets kopen met korting. Als je minimaal vier dagen van tevoren je tickets online koopt, krijg je €2,- korting per ticket. Daarnaast biedt de Efteling ook regelmatig acties aan waarbij je korting krijgt op je tickets. Houd de website van de Efteling dus goed in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

Korting via andere websites

Naast de Efteling zelf zijn er ook verschillende websites die korting bieden op tickets voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld via de website van de ANWB korting krijgen op je tickets. Ook zijn er verschillende websites die kortingscodes aanbieden waarmee je korting krijgt op je tickets. Een voorbeeld van zo’n website is Actiecode.nl. Houd er wel rekening mee dat deze kortingscodes vaak maar tijdelijk geldig zijn en dat de korting niet altijd even hoog is.

Korting via supermarkten en winkels

Regelmatig bieden supermarkten en winkels ook korting aan op tickets voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld bij Albert Heijn sparen voor korting op je tickets. Bij elke €10,- aan boodschappen krijg je een spaarzegel. Bij inlevering van vier spaarzegels krijg je €10,- korting op je ticket. Ook andere winkels bieden regelmatig korting aan op tickets voor de Efteling. Houd dus de folders en websites van winkels in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

Korting op overnachtingen

Als je van plan bent om meerdere dagen naar de Efteling te gaan, kan het voordelig zijn om te overnachten in een van de accommodaties van de Efteling. De Efteling biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden aan, zoals vakantiepark Bosrijk en het Efteling Hotel. Als je een overnachting boekt bij de Efteling, krijg je vaak korting op je tickets voor het park. Daarnaast bieden ook andere hotels en vakantieparken in de buurt van de Efteling regelmatig korting aan op tickets voor het park. Houd dus de websites van hotels en vakantieparken in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

Conclusie

Een dagje uit naar de Efteling kan behoorlijk prijzig zijn, maar gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je tickets. Zo kun je korting krijgen via de Efteling zelf, via andere websites, via supermarkten en winkels en op overnachtingen. Houd de verschillende aanbiedingen goed in de gaten en bespaar geld op je dagje uit naar de Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Prijs Efteling: Wat kost een dagje uit in het pretpark?.

Plaats een reactie