Korting Kaartjes Efteling: Bespaar Geld op Jouw Dagje Uit

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park biedt een breed scala aan attracties, shows en entertainment voor jong en oud. Helaas kan een dagje uit naar de Efteling behoorlijk prijzig zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op kaartjes voor de Efteling. In dit artikel bespreken we de verschillende opties om geld te besparen op jouw dagje uit.

Korting kaartjes efteling

Korting via de Efteling zelf

De Efteling biedt zelf verschillende kortingsmogelijkheden aan. Zo kun je bijvoorbeeld online tickets kopen met korting. Als je minimaal vier maanden van tevoren boekt, krijg je 2 euro korting per ticket. Daarnaast biedt de Efteling ook regelmatig kortingsacties aan via hun nieuwsbrief of social media kanalen. Houd deze dus goed in de gaten als je op zoek bent naar korting.

Korting via andere websites

Er zijn verschillende websites die korting bieden op kaartjes voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld via de website van de ANWB korting krijgen op tickets. Ook kun je via websites als ActieVanDeDag, Groupon en VakantieVeilingen regelmatig goedkope tickets scoren. Houd er wel rekening mee dat deze tickets vaak alleen geldig zijn op specifieke data en dat je ze op tijd moet bestellen.

Korting via supermarkten en winkels

Sommige supermarkten en winkels bieden ook korting op kaartjes voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld bij Albert Heijn sparen voor korting op tickets. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je 1 zegel, en bij 4 zegels kun je al een kaartje kopen met korting. Ook kun je bij sommige winkels zoals Kruidvat en Blokker goedkope tickets scoren.

Combinatiekaarten

Als je van plan bent om meerdere attracties te bezoeken, kan het voordelig zijn om een combinatiekaart te kopen. Zo kun je bijvoorbeeld een combiticket kopen voor de Efteling en het naastgelegen waterpark, of voor de Efteling en het nabijgelegen safaripark. Deze combinatiekaarten zijn vaak goedkoper dan losse tickets voor beide attracties.

Abonnementen

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement kun je onbeperkt naar de Efteling en krijg je korting op andere attractieparken en evenementen. Daarnaast krijg je ook korting op eten en drinken in het park en in de souvenirwinkels. Er zijn verschillende soorten abonnementen beschikbaar, dus kies degene die het beste bij jou past.

Conclusie

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op kaartjes voor de Efteling. Of je nu online boekt, via andere websites koopt, spaart bij supermarkten of een abonnement neemt, er zijn genoeg opties om geld te besparen op jouw dagje uit. Houd er wel rekening mee dat sommige kortingsacties alleen geldig zijn op specifieke data en dat je op tijd moet bestellen. Met deze tips kun je hopelijk voordelig genieten van alle attracties en shows die de Efteling te bieden heeft.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Parkeer: Alles wat je moet weten over parkeren bij de Efteling.

Plaats een reactie