Korting Efteling: Bespaar op je dagje uit!

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekken miljoenen bezoekers naar Kaatsheuvel om te genieten van de vele attracties, shows en sprookjesachtige sfeer. Een dagje Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn, zeker als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je entreekaartjes. In dit artikel zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Korting efteling

Korting via de Efteling zelf

De Efteling biedt zelf verschillende mogelijkheden om korting te krijgen op je entreekaartjes. Zo kun je bijvoorbeeld online tickets kopen met korting. Hoe eerder je boekt, hoe hoger de korting. Ook zijn er regelmatig acties waarbij je bijvoorbeeld een gratis parkeerticket of een gratis ijsje krijgt bij je entreekaartje. Houd de website van de Efteling dus goed in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

Korting via supermarkten en winkels

Veel supermarkten en winkels bieden acties aan waarbij je korting kunt krijgen op je Efteling-entreekaartjes. Zo kun je bijvoorbeeld bij Albert Heijn sparen voor korting op je kaartjes. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een zegel, en met 4 zegels kun je al korting krijgen op je entreekaartje. Ook andere winkels, zoals Kruidvat en Blokker, bieden regelmatig kortingsacties aan voor de Efteling. Houd de folders en websites van deze winkels dus goed in de gaten.

Korting via veilingen en websites

Op websites als VakantieVeilingen en TicketVeiling kun je bieden op Efteling-entreekaartjes. Vaak kun je hier flinke korting krijgen, maar het is wel belangrijk om goed op te letten. Bied niet te hoog en controleer altijd of de aanbieder betrouwbaar is. Ook op websites als Marktplaats worden regelmatig Efteling-entreekaartjes aangeboden. Let ook hierbij goed op de betrouwbaarheid van de aanbieder.

Korting via abonnementen

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park en krijg je korting op bijvoorbeeld souvenirs en overnachtingen. Ook zijn er regelmatig speciale acties voor abonnementhouders, zoals exclusieve avonden in het park. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, van een standaard abonnement tot een abonnement met extra voordelen. Kijk op de website van de Efteling voor meer informatie.

Korting op overnachtingen

Als je van plan bent om meerdere dagen naar de Efteling te gaan, kan het voordelig zijn om te overnachten in een van de accommodaties van het park. Er zijn verschillende hotels en vakantieparken in de buurt van de Efteling waar je kunt overnachten. Vaak kun je hierbij ook korting krijgen op je entreekaartjes. Kijk op de website van de Efteling voor meer informatie over de verschillende overnachtingsmogelijkheden.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn. Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op je entreekaartjes, zoals via de Efteling zelf, supermarkten en winkels, veilingen en abonnementen. Ook op overnachtingen kun je vaak korting krijgen. Houd de websites en folders van de verschillende aanbieders goed in de gaten en vergelijk de prijzen om de beste deal te vinden. Zo kun je optimaal genieten van een dagje uit in de Efteling, zonder dat het je te veel kost!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling kaarten: alles wat je moet weten.

Plaats een reactie