Korting Efteling Verjaardag: Vier Je Verjaardag in de Efteling met Korting!

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw verjaardag op een bijzondere manier vieren? Dan is een dagje naar de Efteling een geweldig idee! En het goede nieuws is dat je als jarige job korting kunt krijgen op je entreekaartje. In dit artikel lees je alles over de korting Efteling verjaardag en hoe je hiervan kunt profiteren.

Korting efteling verjaardag

Hoe Werkt de Korting Efteling Verjaardag?

Als je jarig bent, kun je bij de Efteling profiteren van een speciale verjaardagsactie. Je krijgt namelijk gratis toegang tot het park op de dag van je verjaardag. Dit geldt voor alle leeftijden, dus zowel kinderen als volwassenen kunnen hiervan profiteren. Het enige wat je hoeft te doen is je legitimatiebewijs meenemen naar de kassa van de Efteling en daar aangeven dat je jarig bent. Je krijgt dan een gratis entreekaartje waarmee je het park kunt bezoeken.

Let op: de korting Efteling verjaardag is alleen geldig op de dag van je verjaardag zelf. Als je op een andere dag naar de Efteling wilt gaan, zul je gewoon een regulier entreekaartje moeten kopen.

Andere Kortingen bij de Efteling

Naast de korting Efteling verjaardag zijn er nog andere manieren om korting te krijgen op je entreekaartje voor de Efteling. Hieronder hebben we een aantal kortingen voor je op een rijtje gezet:

  • Korting via de Efteling-app: als je de Efteling-app downloadt, kun je profiteren van exclusieve kortingen en aanbiedingen. Zo kun je bijvoorbeeld een voordelig combiticket kopen waarmee je toegang hebt tot het park én de Efteling-show Raveleijn.
  • Korting via de ANWB: als je lid bent van de ANWB, kun je korting krijgen op je entreekaartje voor de Efteling. De korting kan oplopen tot wel 8 euro per kaartje.
  • Korting via de NS: als je met de trein naar de Efteling reist, kun je gebruikmaken van een speciale NS-kortingsactie. Hiermee krijg je korting op je treinreis én op je entreekaartje voor de Efteling.
  • Korting via supermarkten: soms kun je bij supermarkten zoals Albert Heijn of Jumbo sparen voor korting op je entreekaartje voor de Efteling. Houd de acties van deze supermarkten dus goed in de gaten!

Tips voor een Geslaagde Verjaardag in de Efteling

Als je jouw verjaardag in de Efteling gaat vieren, wil je natuurlijk dat het een onvergetelijke dag wordt. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet om ervoor te zorgen dat jouw verjaardag in de Efteling een groot succes wordt:

  • Maak een planning: de Efteling is een groot park en er is ontzettend veel te zien en te doen. Maak daarom van tevoren een planning van welke attracties en shows je wilt bezoeken, zodat je niets hoeft te missen.
  • Neem een verjaardagstaart mee: hoe leuk is het om tijdens je dagje in de Efteling een verjaardagstaart te eten? Neem daarom een taart mee en vier je verjaardag op een bijzondere manier.
  • Draag een verjaardagsbutton: bij de kassa van de Efteling kun je een gratis verjaardagsbutton ophalen. Hiermee laat je aan iedereen zien dat je jarig bent en wie weet krijg je wel felicitaties van de Efteling-figuren!
  • Boek een overnachting: wil je jouw verjaardag in de Efteling extra bijzonder maken? Boek dan een overnachting in een van de Efteling-accommodaties, zoals het Efteling Hotel of het vakantiepark Efteling Bosrijk. Zo kun je nog langer genieten van het park en de sprookjesachtige sfeer.

Conclusie

Als je jarig bent, is een dagje naar de Efteling een geweldige manier om je verjaardag te vieren. En het goede nieuws is dat je als jarige job korting kunt krijgen op je entreekaartje. Met de korting Efteling verjaardag kun je gratis naar binnen op de dag van je verjaardag. Daarnaast zijn er nog andere manieren om korting te krijgen op je entreekaartje, zoals via de Efteling-app, de ANWB of supermarkten. Wil je jouw verjaardag in de Efteling extra bijzonder maken? Volg dan onze tips voor een geslaagde verjaardag in de Efteling en geniet van een onvergetelijke dag!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Schoolreisje: Een onvergetelijke dag voor jong en oud.

Plaats een reactie