Korting Efteling Jumbo: Bespaar op je dagje uit!

Ben jij op zoek naar een leuke dag uit met het hele gezin? Dan is de Efteling een fantastische optie! Dit pretpark in Kaatsheuvel biedt voor jong en oud een dag vol avontuur en plezier. Maar een dagje Efteling kan ook flink in de kosten lopen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op je entreekaartjes. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de korting Efteling Jumbo actie. In dit artikel lees je alles over deze actie en hoe je hiermee geld kunt besparen op je dagje uit.

Korting efteling jumbo

Wat is de korting Efteling Jumbo actie?

De korting Efteling Jumbo actie is een actie waarbij je korting kunt krijgen op je entreekaartjes voor de Efteling. Deze actie is een samenwerking tussen de Efteling en supermarktketen Jumbo. Bij Jumbo kun je namelijk sparen voor korting op je Efteling tickets. Voor elke €10,- die je besteedt bij Jumbo ontvang je één spaarzegel. Bij 4 spaarzegels heb je al een volle spaarkaart en kun je deze inleveren voor €12,50 korting op je Efteling ticket. Dit betekent dat je met een volle spaarkaart dus al flink kunt besparen op je entreekaartje!

Hoe werkt de korting Efteling Jumbo actie?

Om gebruik te maken van de korting Efteling Jumbo actie moet je eerst sparen voor spaarzegels. Deze spaarzegels kun je krijgen bij Jumbo supermarkten in Nederland. Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je één spaarzegel. Deze spaarzegels kun je plakken op een spaarkaart, die je kunt ophalen bij de kassa van de Jumbo. Bij 4 spaarzegels heb je een volle spaarkaart en kun je deze inleveren voor €12,50 korting op je Efteling ticket.

Let op: de korting Efteling Jumbo actie is alleen geldig op reguliere entreekaartjes en niet op andere tickets, zoals bijvoorbeeld abonnementen of groepstickets. Daarnaast is de actie niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen.

Hoeveel kun je besparen met de korting Efteling Jumbo actie?

Met de korting Efteling Jumbo actie kun je flink besparen op je entreekaartjes voor de Efteling. Een volle spaarkaart levert namelijk €12,50 korting op. Dit betekent dat je met een volle spaarkaart al snel zo’n 10% korting krijgt op je entreekaartje. Als je met een gezin van vier personen naar de Efteling gaat, kun je dus al snel €50,- besparen op je tickets!

Waar kun je de korting Efteling Jumbo actie gebruiken?

De korting Efteling Jumbo actie is alleen geldig bij de Efteling zelf. Je kunt de volle spaarkaart inleveren bij de kassa van de Efteling, waarna je de korting direct verrekend krijgt op je entreekaartje. Het is dus niet mogelijk om de korting te gebruiken bij andere pretparken of attractieparken.

Andere manieren om te besparen op je Efteling tickets

Naast de korting Efteling Jumbo actie zijn er nog andere manieren om te besparen op je entreekaartjes voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van kortingscodes of aanbiedingen van andere partijen. Ook kun je besparen door je tickets online te kopen in plaats van aan de kassa van de Efteling zelf. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  • Check websites als ActieVanDeDag.nl of VakantieVeilingen.nl voor aanbiedingen en kortingscodes voor de Efteling.
  • Koop je tickets online in plaats van aan de kassa van de Efteling zelf. Hiermee bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd omdat je niet in de rij hoeft te staan.
  • Overweeg een abonnement als je vaker naar de Efteling gaat. Met een abonnement krijg je namelijk korting op je entreekaartjes en kun je onbeperkt naar binnen.
  • Boek een overnachting in een hotel in de buurt van de Efteling. Vaak kun je hiermee ook korting krijgen op je entreekaartjes.

Conclusie

Ben jij van plan om binnenkort naar de Efteling te gaan? Dan is de korting Efteling Jumbo actie een goede manier om te besparen op je entreekaartjes. Door te sparen voor spaarzegels bij Jumbo kun je al snel flink wat geld besparen op je tickets. Daarnaast zijn er nog andere manieren om te besparen, zoals het gebruik maken van kortingscodes of het kopen van tickets online. Met deze tips kun je optimaal genieten van een dagje uit in de Efteling, zonder dat het je te veel geld kost!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over De Vliegende Hollander Efteling: Een spannende attractie voor jong en oud.

Plaats een reactie