Korting Efteling Hema: Bespaar op je dagje uit!

Ben jij op zoek naar een leuke dag uit met het hele gezin? Dan is de Efteling een fantastische optie! Dit pretpark in Kaatsheuvel biedt voor jong en oud een dag vol avontuur en plezier. En het goede nieuws is dat je met de korting Efteling Hema flink kunt besparen op de toegangsprijs. In dit artikel vertellen we je alles over deze actie en hoe je er gebruik van kunt maken.

Korting efteling hema

Wat is de korting Efteling Hema?

De korting Efteling Hema is een actie waarbij je als Hema-klant kunt profiteren van een flinke korting op de toegangsprijs van de Efteling. Normaal gesproken betaal je €45,- voor een ticket voor volwassenen en €40,- voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Maar met de korting Efteling Hema betaal je slechts €41,- voor een volwassenenticket en €37,- voor een kinderticket. Dat scheelt toch weer een paar euro per persoon!

Hoe werkt de korting Efteling Hema?

Om gebruik te maken van de korting Efteling Hema moet je een voucher kopen bij de Hema. Deze voucher kun je vervolgens inwisselen voor een toegangsticket bij de Efteling. Let op: de voucher is alleen geldig op de dag dat je het ticket koopt. Je kunt de voucher dus niet van tevoren kopen en op een later moment inwisselen.

De voucher is te koop in de winkels van de Hema en online via de website van de Hema. Als je de voucher online koopt, ontvang je deze per e-mail. Je kunt de voucher vervolgens uitprinten en meenemen naar de Efteling. Als je de voucher in de winkel koopt, ontvang je een papieren voucher die je kunt inwisselen bij de kassa van de Efteling.

Wanneer is de korting Efteling Hema geldig?

De korting Efteling Hema is geldig op alle dagen van de week, behalve op feestdagen. Op feestdagen geldt er een ander tarief voor de toegangsprijs. Het is dus belangrijk om goed te checken of de dag waarop je de Efteling wilt bezoeken geen feestdag is.

Zijn er nog andere manieren om korting te krijgen op de Efteling?

Naast de korting Efteling Hema zijn er nog andere manieren om korting te krijgen op de toegangsprijs van de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de volgende acties:

  • Korting via de ANWB
  • Korting via de NS
  • Korting via de Jumbo
  • Korting via de Kruidvat

Deze acties werken allemaal op een vergelijkbare manier als de korting Efteling Hema. Je koopt een voucher of kortingsbon bij de betreffende winkel of organisatie en kunt deze vervolgens inwisselen voor een toegangsticket bij de Efteling. De kortingen verschillen per actie, dus het is de moeite waard om te kijken welke actie op dat moment het voordeligst is.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een leuke dag uit met het hele gezin, dan is de Efteling een fantastische optie. En met de korting Efteling Hema kun je flink besparen op de toegangsprijs. Door een voucher te kopen bij de Hema kun je profiteren van een korting van €4,- per persoon. Maar er zijn ook nog andere manieren om korting te krijgen op de Efteling, zoals via de ANWB, NS, Jumbo of Kruidvat. Het loont dus zeker de moeite om de verschillende acties met elkaar te vergelijken en te kijken welke op dat moment het voordeligst is. Veel plezier in de Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over AH Efteling Actie: Een Dagje Uit voor een Scherpe Prijs.

Plaats een reactie